![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Alışmıştım Yokluğuna Konusunu Görüntülemektesiniz. Alıştım yokluğuna..Yada farkında olmadan alışmışım..İnan acımıyor canım daha eskisi kadar...Galiba bende başarıyorum...Unuttum..Yada yokluğuna alıştım..İnan seni sensiz yaşamak daha kolaymış...Şimdi şimdi öğreniyorum...Zaman herşeye ilaçmış..Artık sen yoksun kendini unutturmayı başardın...Gene şarkılar söylüyorum ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Alıştım yokluğuna..Yada farkında olmadan alışmışım..İnan acımıyor canım daha eskisi kadar...Galiba bende başarıyorum...Unuttum..Yada yokluğuna alıştım..İnan seni sensiz yaşamak daha kolaymış...Şimdi şimdi öğreniyorum...Zaman herşeye ilaçmış..Artık sen yoksun kendini unutturmayı başardın...Gene şarkılar söylüyorum ama seni aramıyorum artık şarkılarda..Şimdi çıkıp gelsen herhangi birisin benim için..Bunu ben istemezdim sen istedin bende yaptım...Zor oldu ama başardım...Unuttum!!Artık rüyalarıma bile girmiyorsun..Sabah kalktığımda güneşi sen sanmıyorum...Artık kalbim bana dönmüş iyileşiyorum..Açtığın o yaralar kapanıyor kanamıyorum...Senide özlemiyorum artık... İçimde sana dair ne varsa yok olmuş... Evet gene yazılar yazıyorum ama bu cümleler senin için değil...Öyle unutmuşum ki seni artık bende mutluyum...Nerde kiminle yada ne yaptığın umrumda değil...İstersen başkalarını al koynuna...Ben eskiden böyle değildim seni unutmak zor sanırdım..Yerine kimseyi koyamam derdim...Ama insan isteyince oluyormuş... Şimdi seni deli gibi seven o kadın yok artık...Yepyeni biriyim...Sakın bir daha çıkma karşıma yeniden yıkılmaya cesaratim yok...Bu sefer bu kadar iyi olamam...Sensizliğe alıştım.. Seninle olmaktansa ben sensizliği seçtim...Anıları da yaktım sigaramla birlikte dün gece..Ne resmin ne sesin nede koku kaldı bende arındım senden...İsmini de sildim defterimden...Belki de yepyeni sevdalara yelken açma vakti...Bulurum sen kadar sevecek birini üzülme... Duyuyor musun? unuttum seni...Bende artık sevgin kalmadı bende artık bir SEN kalmadı!!! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |