![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Yapma Ne Olur Konusunu Görüntülemektesiniz. Sözde aşkların girdabında hoyratça savrulurken, sen çıkma karşıma ne olursun. yolun yoluma uzak olsun. ben böyle bi çare, ben böyle kırılmışken, tutunamamışken hiç bi bahar yaprağına, nasıl tutunurum ayaz bi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sözde aşkların girdabında hoyratça savrulurken, sen çıkma karşıma ne olursun. yolun yoluma uzak olsun. ben böyle bi çare, ben böyle kırılmışken, tutunamamışken hiç bi bahar yaprağına, nasıl tutunurum ayaz bi kasım gününde sana. yapma ne olur, okyanus mavisi gözlerin bakmasın gözlerimin içine öyle delice... titretmesin yorgun yüreğimi... mavi ve yeşilin kavuşmasına karşı koyamayan yüreğim gözlerine teslim olmadan git hadi, beni biraz kendi halime bırak... sözde aşklar hep beni bulmuşken sen de şimdi gelip sarılma bana ne olur, seni de onlardan sanmasın yüreğim...yoksa nasıl okurum aşk şiirlerini sana ilk ağızdan. sana nasıl güvenebilirim, güvenemezsem nasıl sevebilirim... hadi şimdi sen git... beni bana bırak, git... evet, korkuyorum sana yeniden aşık olmaktan ve korkuyorum incinmekten, kırılmaktan.. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
ALaGüL (04-14-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
harika şiirler valla bunlar ben ayrılığı iyi bilirim onun için buralardayım hep
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |