![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Güller ve Küller... Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir ates ki kuslarin kanatlarinda büyür bir gül ki dudaginda açar sevgililerin gül ve kül iki yalniz siirde saklanir sonsuza dek güllerin ölümünü bütün kizlar kiskanir ya bir mumum bitisini ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bir ates ki kuslarin kanatlarinda büyür bir gül ki dudaginda açar sevgililerin gül ve kül iki yalniz siirde saklanir sonsuza dek güllerin ölümünü bütün kizlar kiskanir ya bir mumum bitisini güllerin küllenisini goncalari büyüten yüzünü merhamet öpen gelindir gecenin ve siirin içinden geliyorum bir temmuz hayaliyle yeniden her gül kendi kokusuyla resmedecek dünyayi her kül kendi atesiyle bekle kalbime örtüyorum sakladigin sözleri vaktini sasiran askla çogalTiyorum bir mektupta duruyor bütün düslerim kimse bilmiyor parmaklarim delirse de dokunmam ates düser gülsenimin üstüne kapini asktan önce de çalsa korkular sevmek asktan önce de dokunsa yanaklarina asklarin aşıkların gizeminde sart olmaz Gül yaklasir külüne bir vuslat vermek için kül aciya saklanir hasret büyütmek için ayriligi bir kibritle saklar terk edilenler öyle çikar her mektuptan bir yangin ben dudagim gül sensin sen yanginsin kül benim gül olmayinca küle ates bulanmaz Gülden öte ask yoktur baska çile koklanmaz burda yagmur saçlarimi öperken nazli gelin gibidir siir yanmayinca gelmez gelince yanarkalbimdeki tebessüm derdi bilinmez küller güldendir gülüm bilinse dile gelmez Maviden kirmizidir demleri persembenin uyuyan her aski uyandiranlar gibi beyaz güvercin gibi çinar yapraklarinda akrep ve basak göz göze geldiginde kopar kiyamet gül gülemem deyince küle küllenmek düser Yasayan bir ölüyüm yakilan sayfalarda aldirma okunmayan çizgisine hüznümün yorgun düsmüs ayaklarima tohum suskun bir özleyistim unutuldum kendi günahlari üzerinde durdukça Umudu düslerden siyiran benlik kaç bin kez girmeli rüyalarina düsün gül gülizbe simdi gül / düsün gezgin sehirleri vardir asklarin aski resimlerde tanitan dünya bilemez içinde o yangin çikartani Gül dedi ki masallarin kavusmayan adami âvâre yüreklerin ates dansidir çiçeklere su veren her göz lekesi alev yüklü gidislerin resmidir Gül dedi ki bana sebnem gerektir uzak düsleri var ülkelerimin kül istemez kucagim Dolunay günesi kül eder bazen geceyi seyret üsüdügünde için isinir aglayamazsin ask bize de yeter böylece Kül dedi ki kucagim gül doludur gözyasimdadir sebnem dudagim alnindan alamaz atesini gülersem küllenirim Kül dedi ki seni bülbül severse beni rüzgâr götürür sonra gurbet baslarsa yanip küle dönüsme Unutma ve birakma evet deme kalbine ikinci bir kez ask dedigim agir geliyor omuzlarima Kül dedi ki ben bir akrep bir külüm seni bir siirle yakacak ates sen basaksin sen gülsün bir mektubun kalbinde kanayan gizem Bugulu bir zaman miydi gözlerin bir haziran miydi günesin tutuldugu animsa mevsimsiz acilari kalbime yasaklayan yalnizligini çalan o yalniz benim uyut ve sakla beni fermansiz gülüslerde bulunsun bu yüregim Siyahin mavide gördügü tilsim gündüzün bir kandile erteledigi alev anlat isigi oksayan kelebekleri anlat bana yüzümün külüyle büyüyen filizlerini Hangi yagmur damlasina asilir bakislarin hangi kar tanesiyle gezinir umutlarin anlat bana ömrü kaç gün olur kelebeklerin Bir mektupsun saklan hiç açilmadan askin müntehasina yas tutan zamanlar senin savkinla gülsün bir bakis degmesin yapraklarina gül ben yanarsam külüne aci düser kül ben açarsam yapraklarin tutusur kanli beyaz bir öpücük aradigim gül sensin ates sarisi kuslarin kanadinda tasidigi sana mektup getiren paylasilmaz kül benim gül yol bilmez aşıkların bekletildigi vuslat kül denizin dalgalarla biraktigi ayrilik Bir kar masali mi düsen itiraf zamanin uzaklastigi yerde gülücükler tasiyarak yaklasan ölü yildizlarin mi Sensiz sokaklar tenha /vitrinler bos kelebek kokulu düslerle uyusam da en çok kaybettigimdir yüzün Göreyim diye gölgeni birak pencerelerde belki bir ömür davet beklenir belki bir sabah çikar gelirim külünü topla güllerimizin geride basaklar binlerce kelebek öptügünde rüyayi maviye saklansin tatli gülüsler sana dokunsun istemem yuvarlanan gökyüzü salkimlarinin gözlerimde titreyen sen ol sadece Gül aglamak isterse yapraklari kül olur kül bir sevmeye görsün her kivilcim gül olur Küle gülü sunarlar tutup koklasin diye gülü küle sokarlar kalbi daglansin diye gül denize bakinca yüregi mavilesir kül gülüne aktikça közleri alevlenir Gül bir kâgit mendile sigdirma kalb agrini Kül saklama içindeki sonu gelmez yangini mektuplar unutmaz kalemler yazamaz aglayislari Duasi kadar büyük sevdalar bir köprü tutacak ellerimizden uçurtman olup gök denizinde yüregine baglanacak yüregim Gül ve kül İki yalniz siirde kalacak sonsuza dek. |
| dü$pérésT Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (04-01-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |