![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Zorlu Sevdam Hoşçakal Konusunu Görüntülemektesiniz. Şu an içimin ezildiğini hissedebiliyorum.Kalbimin paramparça olduğunu da... ne kadar umutlanmıştım oysa elimi tuttuğunda. Hiç bırakmayacaksın sanmıştım. Artık yitirmeye başladığım senli hayallerimi canlandırmıştın. Bilerekmi yaptın bilmiyorum. Kim bilir belkide amacın ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Şu an içimin ezildiğini hissedebiliyorum.Kalbimin paramparça olduğunu da... ne kadar umutlanmıştım oysa elimi tuttuğunda. Hiç bırakmayacaksın sanmıştım. Artık yitirmeye başladığım senli hayallerimi canlandırmıştın. Bilerekmi yaptın bilmiyorum. Kim bilir belkide amacın beni böyle öldürmek !! Ne de olsa sana küsemem öyle değil mi? Canımı ne kadar yakarsan yak senden vaz geçemeyeceğimi düşündüğün için bu umursamaz hallerin. En büyük silahında seni görmemi engellemek ! İşte bunu yaptığın zaman yıkılıyorum, biliyorsun. İçten içe yüreğimi öldürüyorsun... Hani desen ki “Ben seni asla sevmeyeceğim, benden umudu kes! Yolun açık olsun...” belki bu kadar zor gelmeyecek vazgeçmek senden,hayallerimden... Ama sen ışıkları bir kapatıp bir açınca çıldırıyorum ! Anlamıyormusun sen sustukça daha çok bağırıyor umutlarım !! Sen benden gittikçe daha çok kanıyor yaralarım...Seni görmekte tuzu Oluyor yaralarımın Ama artık dayanacak gücüm kalmadı.Artık sevgini yenmeliyim..Çünkü bu aşka vereceğim bir yudum gururum kalmadı. Hepsini senin uğruna tükettim.Peki sonuç ? Kendi yüzüme bakamaz oldum.. Oysa bir damlacık sevgiydi senden istediğim...Olmadı ve Olmayacak.. Senin için bir şey değiştirir mi bilmiyorum ama ben gidiyorum. Zaten olmadığım hayatından çıkıyorum.. Elveda demeden önce birşeyi bilmeni isterim.Ben seni gerçekten SEVMİŞTİM. Zorlu sevdam Hoşçakal !! ALINTI |
| WhiTtRicX Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (04-15-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||||
| ||||||
Sevmek bazen herşeye çözüm olmuyor malesef...Keşke olsa.Teşekkürler canım. |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
AŞK Yasak Aşk Seni MaHfeder Boşver geleceğini yakar Hayatı toz pembe değilde kara kara ... izlersin
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |