![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Sevdiklerimi Hep Kaybetmek Zorunda Mıyım ? Konusunu Görüntülemektesiniz. Sevdiklerimi kaybetmek zorunda mıyım ben hep ? Hayat denen bu sahnede hep kaybeden ben olmak zorunda mıyım ? nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.oradan bakılınca çok mu güçlü duruyorum ondan mı bu ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Sevdiklerimi kaybetmek zorunda mıyım ben hep ? Hayat denen bu sahnede hep kaybeden ben olmak zorunda mıyım ? nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.oradan bakılınca çok mu güçlü duruyorum ondan mı bu kadar acıların üstüme yüklenmesi,ondan mı kimi sevsem benden bu kadar kolay vazgeçebilmesi… Üzülme diyorlar,ağlama değmez.anlamıyorlar ki değmese gerçekten kadar can yanmaz,bir iki gün ağlar susarım.ama olmuyor işte yapamıyorum. Güçlü bildiğiniz ben güçlü değilim işte değilim !!! Daha alışamamışken yüreğimi gözüm kapalı verdiğim kişinin yokluğuna,ona akıttığım gözyaşları yüzümde iz bırakmaya başlamış,bitmek bilmeden akarken bir yenisi daha işte. Sevdiklerimi hep kaybetmek zorunda mıyım ben ? Dursalar hayatımda olmaz mı ? Benim onları sevdiğim kadar az da olsa biraz bile olsa onlarda sevemez mi ? bu kadar mı sevilmeye değmiyorum bu kadar mı değersizim bu kadar mı bi anlam ifade etmiyorum. Ağlama demeyin bana sakın demeyin ! Ben küçüğüm işte,çocuğum belki de çocukluk yapmak istiyorum.sesimin ulaşabildiği yere kadar bağırıp gitmeyin,beni biraz olsa sevin,bırakmayın beni yalvarırım diye bağırmak istiyorum.duyar mısınız sesimi onu da bilmiyorum ya diğer bilmediklerim gibi.duysanız bile kulak verir misiniz ki feryatlarıma. Bir kere olsun dediğimi dinler misiniz ? sırf ben gitmeyin diye bağırdım diye gitmeden durabilir misiniz hayatımda ? Ama yok yok biliyorum duymuyorsunuz beni. Ve yine biliyorum ki ağlar ağlar susar elbet acısı diner unutur gider diye düşünüyorsunuz. Görmüyorsunuz ki sizi unutmak isteyen yok,artık gülerken değil ağlarken yüreğimde hissedebildiğimden ağlıyorum hiç susmadan.ağlıyorum ki biraz daha olsun acı da verse hissedeyim sizi. Güçlü dediniz hep baş eder ,unutur ! Şimdi güçlü değilim diyorum işte. Gitmeyin diyorum,bırakmayın ellerimi,olmuyor dayanamıyorım diyorum peki ya siz, Siz ne diyorsunuz ? Kısa bir hoşca kal ya da elveda mı ? Gittiğinizi sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz,sadece sadece toparlanamayacak bir yürek bırakıyorsunuz ardınızda… Haydi gidin şimdi beni benimle,beni yalnız,beni sizsiz,beni gözyaşlarımla bırakın… Uğurlar olsun. Ama ya gitmeseniz olmaz mı ? |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (04-17-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Söyleyecek söz bulamıyorum.Cümleler boğazım da düğümlendi sanki(sa) Teşekkürler canım ![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |