![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Susma Halleri / Ayrılma Hali... Konusunu Görüntülemektesiniz. hoşgeLdin Gidişinin biLmem kaçıncı yıLdönümü? gaLiba biR eyLüL ayıydı.. yok yok asLında eyLüL değiLdi ama; ben eyLüLe "eyLüL" diye koymuştum isimsiz gidişini ve o eyLüLde biR itin azı düşüyLe ısıRıyoRdu ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| hoşgeLdin Gidişinin biLmem kaçıncı yıLdönümü? gaLiba biR eyLüL ayıydı.. yok yok asLında eyLüL değiLdi ama; ben eyLüLe "eyLüL" diye koymuştum isimsiz gidişini ve o eyLüLde biR itin azı düşüyLe ısıRıyoRdu soğuk tenimi... hoşgeLdin.. Sen hatıRLayabiLdin mi gidişini? hava pek dost sayıLmayacak kadaR ayazdı; ve akLa iLk geLen beyazdan öte kaRanLığa çaLan yaLanLaRdı... O gün hep sen konuşuyoRdun ve daha sonRa beLki ısıtıR ümidiyLe mumLaR yakıyoRdun döRt taRafımız.. Yatsıya çok vaRdı ama; mumLaR biR biR sönüyoRdu hep; ve biz yine suskun kaLıyoRduk.. Bense hiç sevemediğin susşLaRımı takınıyoRdum, susyoRdum ve susmanın tüm haLLeRinide iyi biLiyoRdum... hoşgeLdin gideRken götüRdüğün yağmuRLaRda getiRmişsin... biLmem hatıRLaRmısın o gün buLutLaR peRvasızca üzeRimize akın ediyoR ve yağmuRda biR o kadaR şuuRsuza yağıyoRdu... Çok ısLanmıştık, ısLakLığın anason etkisini hücRe hücRe vücutLaRımızda hissediyoRduk... çıRıL çıpLaktık sanki ve yağmuR öpücükLeR konduRuyoRdu çıRıLçığLakLığımıza. Daha sonRa sıktı bu aRızaLı sevişme bizi ve aLdığımız haz, ahmakLık hissine dönüşmüştü, bense sadece yağmuRa değiL ahmakLığımada sövüyoRdum o gün.. oysa ne çok seveRdik yağmuRu, ne zaman eL eLe yüRüsek hafif biR yağmuR diLeRdik gökLeRden ve düşeRken bedenimizin çıpLakLığına damLacıkLaR biz onu aşk beLLeRdik... neyse hoşgeLdin hatıRLıyoRmusun? sevdayı hep deminde ve tadında içeRdik... hiçte aceLe etmezdik sevmek ve sevişmek için, son modeL aşıkLaE gibi yaRış hızında aşk yaşanıLmayacağını biLenLeRdendik. Gündüzden çok geceyi sevdik ve nedense aşkı kaRanLıkLa peRçinLeştiRiRdik.. kaRanLığın kusuRLaRımızı öRteceğini düşünüRdük beLkide... ve kaRanLık başLadığında çökmeye biz asLa çiRkinLeşmezdik.. Günün doğuşunuda bekLemez ve izLemezdik hiç, gaLiba çiRkinLeşmekten yada ayRıLmaktan koRkuyoRduk.. çünkü bahçesinde ayRıLık yetiştiRip cüzzi biR fiyata satanLaRdan değiLdik... Uzun metRajLı geceLeRde, yine uzun ve aRasız fiLmLeR izLeRdik ve ne zaman ayRıLık düşse başRoL oyuncuLaRına o sahneyi es geçeRdik.. Bu es beLkide ayRıLığı kabuLLenmeyişimizin doğuRduğu biR RefLeksti kimbiLiR beLkide o yağmuRLu gğnde hani adını "eyLüL" koyduğum isimsiz gidişin önsezisiydi.. HoşgeLdinde HoşgeLdinde, zaman çoktan yüRümedi mi sevdasızLığımızın üzeRine? Rüştünü beLgeLeRLe ispat etmedi mi ayRıLık? Ve mevziLenmedi mi eLi siLahLı adamLaR yüReğimize? GiReRsek menziLe basmayacakLaRmıydı tetiğe... YakıLmadımı ResimLeR, çoktan kefenLenmedimi hayaLLeR? ve çıkmadı mı yüReğimizen tabutLaRLa masum düşLeR?... HoşgeLdinde sahi neden geLdin? sencede çok oLmadı mı biz gideLi ve bu aşk biteLi? pek çok eyLüL geçmedi mi o "eyLüLün" üzeRinden? üzeRime yıkıp gittiğin bedeLLeRi ödemedim mi? AyRıLığın yaptıRımı idam sehpaLaRına tek tek bindiRmedim mi umutLaRımı... Sahi hoşgeLdinde hangi yüzLe geLdin? Hani "Susmanın tüm haLLeRini biLiyoRdum ya" hani sen gideRkende susmanın buLunma haLiyLe susyoRdum sana, şimdiyse; sen geLdin ve ben yine susyoRum; fakat bu kez "Susmanın ayRıLma haLiyLe susuyoRum sana.." eyvALLah.. ALıNTıDıR. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |