![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Bitti mi Gerçekten,Bittik mi? Konusunu Görüntülemektesiniz. Öyle belirsiz bir yoldayım ki...sen karışık,ben karışık !. tüm yollar çıkmaza gdiyor karanlık bir gelecek var önümüzde sanki. bazen hüzün denizindeyiz,kocaman bir deniz bu çırpınıyoruz;ama dalgalar hep dibe batırıyor bizi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Öyle belirsiz bir yoldayım ki...sen karışık,ben karışık !. tüm yollar çıkmaza gdiyor karanlık bir gelecek var önümüzde sanki. bazen hüzün denizindeyiz,kocaman bir deniz bu çırpınıyoruz;ama dalgalar hep dibe batırıyor bizi mutluluk yakın mı uzak mı ? bu deniz bizi yutacak mı ? aşkımız bu kadar zayıf mı ? ne oluyor bize ? bukadar mı kör bu sevda,bu kadar mı kör kalplerimiz ? neden durulmuyor bu deniz,dalgalara bırakıyor bizi ? neresi yanlış bu aşkın ? sen mi yanlışsın ,ben mi ? doğru yok mu bu aşkta ? sorunlar neden dağ,deniz ? sevmiyor muyuz birbirimizi ? aşk bizi savunmuyor mu yoksa ? ben asi,sen asi... kalbimize esir olamaz mıyız ? gözlerimizle halledemez miyiz sorunları ? neden,neden,neden ? kalplerimiz arasında büyük uçurumlar mı var,sevgi yetmiyor mu köprüye ? neden,neden,neden ? kalbim bir tek doğruyu onaylıyor birtanem seni nasıl çok sevdiğimi !. belki birgün benden gideceksin, belki yarın bana dönmeyeceksin. içimde belki de hep bir pişmanlık, hep bir keşke olacak.. belki de ben sen olamadım senin istediğin gibi olamadım demek ki sevgi her şeyi halledemiyormuş lanet olsun ne oluyor bize ne yapıyoruz sevgimize, ne yapıyoruz gelecek misin bana,yoksa gittin mi ben farkına varmadan ? ne yapıyoruz birbirimize,neden yapıyoruz ? sen asi,ben asi burnumuz kaf dağında bitti mi gerçekten, bittik mi ? Alıntıdır. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |