![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Yine Elveda Sana... Konusunu Görüntülemektesiniz. Hayat hep vedalarlamı doludur hep birşeylere gitmi der insan hep birşeylerden vazmıgeçer Vazgeçişmidir bu sözler yoksa bekleyişin umutların kapısınımı açmaktır Bilmem kaçıncı vedam sana bilmem kaçıncı dönüşüm senden Dinlenilen her ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hayat hep vedalarlamı doludur hep birşeylere gitmi der insan hep birşeylerden vazmıgeçer Vazgeçişmidir bu sözler yoksa bekleyişin umutların kapısınımı açmaktır Bilmem kaçıncı vedam sana bilmem kaçıncı dönüşüm senden Dinlenilen her şarkıda seni duymak Yakılan her sigarada seni özümsemekmidir Kimselere anlatamadığım bir sevgi bu bilmiyorsun Aradan geçen o kadar zamana rağmen çalan her telefon sesinde gelen her mesajda omu diye ümitsiz bir bekleyiş ne demek bilmezsin sen yaşamadın yaşatmadım sana Unuttum seni derken bile seni hatırlamaktır amacım Gözlerinin içine bakmaktır niyetim Sodana uzanıp içmeye çalışmam sırf elimi tut diye yapılan bir oyundu anlamadın Annesinden azar yemiş çocuk gibi duruşum soğuk bakan gözlerini görmemek içindi Seni arayışlarım korkularımı yenmek içindi Özlemimi hafifletmek içindi anlamadın Sana rağmen direndim sana rağmen yaşadım bu sevgiyi Gideceğini bile bile Bilmiyorsun belki seni görürüm diye kaç defa geldim soluk aldığın şehre Yürüdüğümüz yollardan geçtim Aylak aylak dolaştım Yağmurda ıslandım sırf sen ıslanmış halime gülüyorsun diye Ne çok yaşamışım seninle herşeyi Sen nerdeydin diye düşünmedim hiç bunları yaşarken Sen benim içimdeydin ya gözbebeklerime saklamıştım ya seni Gözyaşım olmuştun ya sen benim düşme diye ağlamıyordum ya Artık saklamamam lazım o bir damla gözyaşımı Yoksunki artık yanımda Her aradğımda çalan telefonundan artık “aradığınız numara kullanılmamaktadı r” dedikten sonra sen benden gitmeyi tercih etmişken bitmeli senden kalan son kırıntılarda araladığım bekleyiş kapısı kapanmalı artık sana söylemediğim o veda sözcüğüde söylenmeli artık elveda adamım diyip o tek damla gözyaşıda akıp gitmeli usulca yanağımdan sağ tarafta duran kalbimin üstünde kurumalı ve ben kaşbimim anahtarlarınıda kırpıp atmalıyım göğe doğru belki rüzgar sana yollar diye belki anlarsın sana veda ettiğimi belki seninde yüreğinde bir nokta cız eder diye elveda adamım elveda... Nilüfer Yıldız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |