![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Her Şeye Rağmen Vazgeçilmez! Konusunu Görüntülemektesiniz. Her Şeye Rağmen Vazgeçilmez! Her Şeye rağmen Vazgeçilmez! yine yağmur yağıyor yine şimşeklerin ardı arkası kesilmiyor yine korkuyorum hatırlıyor musun o günü. yine böle şimşekler çakıp gök gürlüyordu.. sarılmıştın sıkıca.. ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Her Şeye Rağmen Vazgeçilmez! Her Şeye rağmen Vazgeçilmez! yine yağmur yağıyor yine şimşeklerin ardı arkası kesilmiyor yine korkuyorum hatırlıyor musun o günü. yine böle şimşekler çakıp gök gürlüyordu.. sarılmıştın sıkıca.. işte o zaman korkmamıştım ben! şimdi nasılım biliyor musun? nerden bileceksin.. ben söyleyeyim.. kendini her şeyden soyutlamış. gülmeyen. mutlu olamayan. sevinemeyen. yaptıklarından zevk alamayan. önceleri gözlerinde yaş kalmayıncaya kadar ağlarken şimdi ağlayamayan biriyim artık. kalbim vardı çünkü bunlar olmadan önce yerinden çıkacakmışçasına atan. şimdiyse sadece bu bitik bedeni ayakta tutmak için atan. gülüşlerim sevinçlerim mutluluklarım üzüntülerim heyecanlarım umutlarım ve umutsuzlukları m yaşama isteğim yani hayatım! sende şimdi hepsi! onlara iyi bak benim içi yaşat günü geldiğinde bana onları iade etmek için geri geleceksin biliyorum ama onlara bir avuç toprak atındaki bedenimin ihtiyacı kalmamış olacak. seni sevmiyorum! yalan söyledim seni bu toprak altında bile sevmeye devam ediyorum! Alıntıdır... |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
[QUOTE seni sevmiyorum! yalan söyledim seni bu toprak altında bile sevmeye devam ediyorum!][/QUOTE] baştan sona qüseLdi..ama encok sonu yaraLaDı ßeni...paylaşım için saoL =) |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (05-10-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |