![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Benim kirginliğim aşka,sen üstüne alinma Konusunu Görüntülemektesiniz. Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken, şimdi ayrılığın ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyorSevdiğim ne çok şarkı varmış, bunu senin yokluğun gösterdi banaHer şarkıda ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken, şimdi ayrılığın ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyorSevdiğim ne çok şarkı varmış, bunu senin yokluğun gösterdi banaHer şarkıda sen varsın,her yerde, her gördüğüm insanda,denizde,gecede,uykumda ve uyanık gördüğüm düşlerin içindeNasıl beceriyorsun her yerde olabilmeyiBu bir marifetse eğer, neden benim yanımda değilsin ki? Gözyaşlarım asiliğini yitiryor ve yenik düşüyorum sevdanaGittin! Belki de hiç gelmemiştin ben geldiğini sandımAyak uyduramadım yorgunluğunaDudaklarına düşlerindeki öpüşü konduramadım Kimi zaman bir çocuk oldum gülüşlerinde şımaran, kimi zaman bir kadın dokunuşlarında kendini bulanAma! En çok da imkansızın oldum, imkansızım oldun! Her gelişimde bir kez daha gönderdiğin oldum İnanmadığın,yenemediğin,üzerinden atlayamadığın korkuların oldumAğladığın, bağırdığın ya da sustuğun isyanın oldum, sessizce boşalan gözyaşların,birikmişliğin oldumYüreğindeki kadın ben olmak isterken yüreğine sığınan ve tozlanacak olan bir anı oldum Haketmediklerin,artık yeter dediklerin ve her şeyin olmak isterken belki de hiç bir şeyin oldumSöylesene ben gerçekten senin neyin oldum? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldimBilseydim bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim hiç? Şimdi bir mevsimlik bir aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen bir aşkKalbime henüz söyleyemedim gittiğini,öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorumSeni hala benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorumGittin! Sevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimiSuskunluğun en büyük silahındı,suskunluğunla vurdun beni asıl acı olan,canımı acıtan unutulmak Söylesene unutulmak kime yakışıyor? Unutan sen olsan da sana bile yakışmıyor Merak etme, üstüne giydirmedim, giydiremedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyorGörüyorsun işte, aşka ve sana ihanet edemiyorum Benim kırgınlığım aşka Sen üstüne alınma |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
beğenmene sevindim |
| Esİn Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (05-20-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |