![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Git güle güle Konusunu Görüntülemektesiniz. sen beni"elveda" sözünle yiktin, dünyamida yikma,git güle güle ne zaman sevdin de,nasil da baktin? Ne olur canimi sikma,git güle güle ömrümce peşinden gezmemmi gerek? Aşkin için canimdan bezmem mi gerek? ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| sen beni"elveda" sözünle yiktin, dünyamida yikma,git güle güle ne zaman sevdin de,nasil da baktin? Ne olur canimi sikma,git güle güle ömrümce peşinden gezmemmi gerek? Aşkin için canimdan bezmem mi gerek? Başimi taşlara ezmem mi gerek? Daha fazla beni yorma,git güle güle ne hayatima gir,ne de düşünme, gittiğin yer soğuk,bensiz üşüme. Ağlayan ağlasin,boş ver düşünme, beni kafana takma,git güle güle sen yokkende nefes alabilirim, sanirim ayakta kalabilirim. Göz göze gelirsek dalabilirim, dönüpte hiç bakma,git güle güle |
| zizi Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (05-28-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ya çok güseldi ya çok begendim emegine kalemine sağlık |
| Şeb-i İfrad Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
zizi (05-28-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| sen yokkende nefes alabilirim, sanirim ayakta kalabilirim. Göz göze gelirsek dalabilirim, dönüpte hiç bakma,git güle güle....çok beğendim teşekkürler paylaşım için canım... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |