![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Her Ayrılık Acıtır Yüreğimi... Sebepsiz Ayrılık Konusunu Görüntülemektesiniz. Her ayrılık acıtır yüreğimi Bir nebzede olsa... Bir bakıma ayrılık Ölümdür ne de olsa.... Milyonlarca sebep içinde Sebepsizdir ayrılıklar Ayrılık dediğimde Karanlık ve yalnızlıklar Korkuyorum karanlıktan Kahrolası yalnızlıktan Ve sebepsiz ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Her ayrılık acıtır yüreğimi Bir nebzede olsa... Bir bakıma ayrılık Ölümdür ne de olsa.... Milyonlarca sebep içinde Sebepsizdir ayrılıklar Ayrılık dediğimde Karanlık ve yalnızlıklar Korkuyorum karanlıktan Kahrolası yalnızlıktan Ve sebepsiz ayrılıktan... |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye zizi İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-28-2009), Şeb-i İfrad (05-28-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
| OmerGuzel Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
zizi (05-28-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
''Korkuyorum karanlıktan Kahrolası yalnızlıktan Ve sebepsiz ayrılıktan...'' çok güzellll... tşkler.. |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Her ayrılık acıtır yüreğimi Bir nebzede olsa... Bir bakıma ayrılık Ölümdür ne de olsa.... ben de en çok burasını beğeendim güzelmiş ![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |