![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Ayrılık Forumunda Bulunan Ayrılık Da Geceler Konusunu Görüntülemektesiniz. Yıkıldı yüreğimdeki bentler Çağlayanlar gibi akıp gitti sevgiler Bir boş kalp kaldı geride Birde anılar Dönüp bakılmayacak yeniden geriye Ama anılar asla terk etmeyecek hafızaları Meğerse ayrılık dost Anılarsa düşmanmış ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yıkıldı yüreğimdeki bentler Çağlayanlar gibi akıp gitti sevgiler Bir boş kalp kaldı geride Birde anılar Dönüp bakılmayacak yeniden geriye Ama anılar asla terk etmeyecek hafızaları Meğerse ayrılık dost Anılarsa düşmanmış bize Neden mi? Hatırlatır her gecenin sessizliğinde Seni bana Yorganım olur acılar benim Kıvranır dururum sabahlara kadar Başlar hiç sevmediğim keşkeler Keşke dökülseydi anılar yerlere Kalsaydı sevgiler Paylaşmak isterim acılarımı Atarım kendimi gecenin buğulu karanlığına Yakamozlar dans eder benim için hüzünle Dalgalarsa söyler ayrılılık türkülerini Dilek tutarım yıldızlardan Ama kaymaz yıldızlar bana inat Uzanırım kayalıklara beklerim sıcak bir sevgi Belirir güneş gökyüzünde yavaş yavaş Beni ısıtmak için bir yudum sevgi gibi Isıtır sadece dışımı belki Ama yüreğim kutuplar gibi O güneş var ya sıcak bir dost Kaybeder yakamozları Susturur denizin ayrılık türkülerini Sorarım ona kaç yürek boşaldı yine bu sabah Benim görevim sıcaklık der güneş Sen onu gecenin sessizliğine sor Acı çeken yüreğinle Gel yine sahile bu gece Anlatsın yine dalgalar türkülerinde Yıldızlar kaymasın dilekler için sana inat Ve yakamozlar hüzünle dans etsin Ayrılıklar için Ama geceler olmasın ayrılıkların sebebi Yaşanmasın sevgiler ayrılık olacaksa Yaşanmasın sevgiler anılar kalacaksa Alıntı.... __________________ |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye Sükut-u Hayal İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-31-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yaşanmasın sevgiler ayrılık olacaksa Yaşanmasın sevgiler anılar kalacaksa ![]() |
| Kar Tanesi Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
süper cidden o kısımda.. ![]() ''Dilek tutarım yıldızlardan Ama kaymaz yıldızlar bana inat Uzanırım kayalıklara beklerim sıcak bir sevgi Belirir güneş gökyüzünde yavaş yavaş Beni ısıtmak için bir yudum sevgi gibi Isıtır sadece dışımı belki Ama yüreğim kutuplar gibi '' çok güzell.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |