Sana Yazılmış "İlk ve Son" Mektup Sevdiğim sevdiğim,
tek sevdiğim sendin bu hayatta ve aşık olduğumda. bugün, şuanda bunları neden yazdığımı bilmiyorum.belki seni uzun süredir görmediğimden, belkide sana hala aşık olduğumdandır.senin gözlerine baktığım o son an bile benim yaşadığım hayatın en güzel anı belkide tek anıdır.çünkü ben senin gözbebeklerinde yaşıyordum ve hayat senin gözlerindeydi.sana baktığım an yüreğimde hissetiğim acı dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkısını dinlemek gibiydi.senden şuanda hatırladığım tek şey var oda gözlerindir ve ben senin gözlerin için kendi gözlerimi feda ettim.çünkü seni göremediğim bir tek anda bile döktüğüm göz yaşlarını kimse bilemez.dediğim gibi bunları neden yazdığımı bilmiyorum.çünkü bu sana ulaşamayacak. belki birkez okunup kapatılacak. ama bu he açıldığında benim sana olan sevgim biraz daha artacak.çünkü bunları yazmak bile acı veriyor bana.çünkü aşk acı çekmektir, acıdır ve belki yüreğin derinlerinde gizli bir yaradır.
acaba sen mi bilmedin bu sevginin değerini yoksa ben mi?bilmiyorum.acaba bunu birine anlatsam bana inanır mı? sırf senin adını duyduğum bir yerde ağlayarak bunları yazdığıma.
kim bilir nerdesin şimdi.İzliyormusun biryerleden beni.bilmiyorum.
ne olur bana darılma, kızma.senin değerini bilemedim.zaten hep birşeylerin değeri kaybedildikten sonra anlaşılmazmı?İşte benimkiside öyle birşey.nerden bilecektim seni birgün kaybedeciğimi.çünkü sen hep benim karşımdaydın.zaten şimdi bende yokum hiç kimse yok.sesini son defa duyduğumda büyük bir fırtına koptu ve gözlerini benden ayırdığın o son anda yaşam sona erdi, ben sona erdim.hata bendeymiş bilmiyordum........ yeni anladım.ama baştan beri bildiğim ve kendimdende sakladığım tek birşey var o da;
ben seni çok sevmişim be... |