MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Edebiyat
Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz
Ayrılık
Sana Yazılmış "İlk ve Son" Mektup Sevdiğim

Sana Yazılmış "İlk ve Son" Mektup Sevdiğim

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve  Ayrılık Forumunda Bulunan  Sana Yazılmış "İlk ve Son" Mektup Sevdiğim Konusunu Görüntülemektesiniz. sevdiğim, tek sevdiğim sendin bu hayatta ve aşık olduğumda. bugün, şuanda bunları neden yazdığımı bilmiyorum.belki seni uzun süredir görmediğimden, belkide sana hala aşık olduğumdandır.senin gözlerine baktığım o son an bile ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 05-31-2009, 18:30
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Standart Sana Yazılmış "İlk ve Son" Mektup Sevdiğim

sevdiğim,
tek sevdiğim sendin bu hayatta ve aşık olduğumda. bugün, şuanda bunları neden yazdığımı bilmiyorum.belki seni uzun süredir görmediğimden, belkide sana hala aşık olduğumdandır.senin gözlerine baktığım o son an bile benim yaşadığım hayatın en güzel anı belkide tek anıdır.çünkü ben senin gözbebeklerinde yaşıyordum ve hayat senin gözlerindeydi.sana baktığım an yüreğimde hissetiğim acı dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkısını dinlemek gibiydi.senden şuanda hatırladığım tek şey var oda gözlerindir ve ben senin gözlerin için kendi gözlerimi feda ettim.çünkü seni göremediğim bir tek anda bile döktüğüm göz yaşlarını kimse bilemez.dediğim gibi bunları neden yazdığımı bilmiyorum.çünkü bu sana ulaşamayacak. belki birkez okunup kapatılacak. ama bu he açıldığında benim sana olan sevgim biraz daha artacak.çünkü bunları yazmak bile acı veriyor bana.çünkü aşk acı çekmektir, acıdır ve belki yüreğin derinlerinde gizli bir yaradır.
acaba sen mi bilmedin bu sevginin değerini yoksa ben mi?bilmiyorum.acaba bunu birine anlatsam bana inanır mı? sırf senin adını duyduğum bir yerde ağlayarak bunları yazdığıma.
kim bilir nerdesin şimdi.İzliyormusun biryerleden beni.bilmiyorum.
ne olur bana darılma, kızma.senin değerini bilemedim.zaten hep birşeylerin değeri kaybedildikten sonra anlaşılmazmı?İşte benimkiside öyle birşey.nerden bilecektim seni birgün kaybedeciğimi.çünkü sen hep benim karşımdaydın.zaten şimdi bende yokum hiç kimse yok.sesini son defa duyduğumda büyük bir fırtına koptu ve gözlerini benden ayırdığın o son anda yaşam sona erdi, ben sona erdim.hata bendeymiş bilmiyordum........ yeni anladım.ama baştan beri bildiğim ve kendimdende sakladığım tek birşey var o da;
ben seni çok sevmişim be...
  #2 (Mesaj Linki)  
Alt 06-20-2009, 16:40
AYIŞIĞI isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fundanın Meleği (:

eline sağlık (:
AYIŞIĞI Kullanıcısına Teşekkür Edenler :

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz