![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Bedirhan Gökçe Forumunda Bulunan Vasiyet Konusunu Görüntülemektesiniz. VASİYET Dostlarım, toplanın öldüğüm zaman; Riyayı bir günlük bir yana atın! Tutunuz tabutun kenarından; Bir derin çukura beni fırlatın! Kalınca büsbütün sizden uzakta, Vücudum çürürken kara toprakta, Uzanın rahatça sıcak ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| VASİYET Dostlarım, toplanın öldüğüm zaman; Riyayı bir günlük bir yana atın! Tutunuz tabutun kenarından; Bir derin çukura beni fırlatın! Kalınca büsbütün sizden uzakta, Vücudum çürürken kara toprakta, Uzanın rahatça sıcak yatakta, Yaşamak gururu içinde yatın! Yüz yüze getirmez bizi asırlar, Meydana vurulsun saklanan sırlar, Sayılsın şahsıma ait kusurlar, Korkmayın, içine yalan da katın! Anlayım: kimlermiş dost sandıklarım; Muhabbetlerini kıskandıklarım. Anlayım: ne boşmuş inandıklarım. Şu yalan hayatı bana anlatın! Dostlarım, anmayın artık adımı, Siliniz gönülden eski yâdımı. Kırınız sonuncu itimadımı: Ölünce bir daha beni aldatın. Orhan Seyfi ORHON Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |