![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Bedirhan Gökçe Forumunda Bulunan Gülbeyaz Konusunu Görüntülemektesiniz. Gülbeyaz Gülbeyaz, Ankara'da bir gecekonduda doğdu Yaşamının ilk gözyaşlarıyla ağlayarak. Ankara'da 1985 yazı Gülbeyaz, İki göz gecekondunun dördüncü kızı. Oğlan olsun istiyordu babası Ama nasip işte Allah'ın yazdığı yazı! Babası ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Gülbeyaz Gülbeyaz, Ankara'da bir gecekonduda doğdu Yaşamının ilk gözyaşlarıyla ağlayarak. Ankara'da 1985 yazı Gülbeyaz, İki göz gecekondunun dördüncü kızı. Oğlan olsun istiyordu babası Ama nasip işte Allah'ın yazdığı yazı! Babası oğlan için, Bekleyecek başka bir yazı.... Gülbeyaz, Yokluğun emzirdiği çocuk, Tutunmuş yaşama sıkıca Pamuk elleri yumuk. Gülbeyaz, Yokluğu sofradaki eksik zeytin tanesinde, Yanmayan sobanın soğuk yüzünde, Babasının sevgisiz sesinde gördü; Ablalarının eskileriyle büyüdü. Kocaman yırtık pabuçları, Kocaman güneş soluğu giysileri oldu. Yaşadığı tek bollukta Sadece bu oldu!.. Gülbeyaz, Sevdi gökyüzünü yine de Bakarken camsız penceresinden ‘Benim yüreğim de senin kadar büyük!" Dedi içinden. Gülbeyaz, İlk yeni ayakkabılarını onbeşinde aldı. Bu yaşanmamış çocukluğundaki En güzel andı. Bir de yüreğinde yeni bir duygu vardı, Galiba adı aşk'tı. Gülbeyaz, Sevdi ama vermediler sevdiğine, Vermek için bir memur emeklisine. Onaltısında yoruldu körpe yüreği Çok sevdiği gökyüzüne gitmekte buldu çareyi!.. Gülbeyaz, Şimdi güldalında açmadan solmuş gonca Yıkıldım, kahroldum bunu duyunca. İki göz gecekondunun tavanında Asılıymış narin bedeni!... Söyleyin kim ödeyecek bu bedeli? Gülbeyaz, Esmer bir kaderin ay yüzlü kızı, Gülbeyaz, İçimde yaşayacak ince bir sızı!... Esat SELIŞIK Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 02:24. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |