![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Bedirhan Gökçe Forumunda Bulunan Kasvetlidir geceler. Konusunu Görüntülemektesiniz. Ben haklıyım”dedim halka dedi halk: “ne hakla? ” dedim ışığa yaz sesini; anlamı akla! “aşıkınam” dedim o aşka gel beni beyhude atma! İster Öldür, İster Öp Ve Kalbinde sakla... iki ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Ben haklıyım”dedim halka dedi halk: “ne hakla? ” dedim ışığa yaz sesini; anlamı akla! “aşıkınam” dedim o aşka gel beni beyhude atma! İster Öldür, İster Öp Ve Kalbinde sakla... iki celse de hükümlü kaldım; çok yorgunum çok bozgunum ama sen bana bakma bakmaaa bakmaaaaaaaaa! X kırdılar kalemimi parmaklarım yas içinde yıkadım ellerimi söze sığındım yıllarca tufanlarda kırıldı yelkenlerim kaldığım gölgelerle size sığındım kaç bahar kan damladı üstüne şu günlerin utandım çiçeklerden güze sığındım kovuldum yurdumdan duldasız kaldım bir mahkum, bir mülteci küle sığındım XI ben içeride, sen uzak yollardasın yollarda çamlarla, çınarlarlasın yollarda uğuldayan rüzgarlardasın gardiyanlar koğuşta sayım yaparken efkarımla birlikte sayılmaktasın ömrümde bir hazan yaprak dökerken özlemin o esrik tadındasın ben çürüsem ben ölsem de bu taş odalarda bilirim önce sen asıl sen yanımdasın... XII bozkırlarda doğumum, voltalarda ölümüm üryan! artık atlar koşuştursun poyrazı yerime bozkırlardan bak, saçların geçiyor benimle voltalardan saçlarınla geçiyorum seninle acılardan bir ilmek atıp zamana sevdam geçirsin... geçirsin kavlince hasreti bulutlardan... XIII yürünecek çok yol vardı burnumun dikine kandım isimler öyle çoktu senin adını andım yıllar geçti, kurtuldular bir ben içerde kaldım... XIV kapanınca kapılar ıssızlığa kimse kalmaz içeride yağmur yağmaz, toprak kokmaz duvarlar kapanınca kapılar kasvetlidir geceler, gardiyanlar kapanınca kapılar “hey! ” derim: kapılar heey! Ben ne kederlerden geçtim Hageçtimhageçtimhageçtim Eksilmedi yüreğimden kibritim... XV geliyorum köpekler gibi acı çekerek geliyorum hasretinin gözlerinden öperek! BU ŞİİRİ BEDİRHAN GÖKÇEDEN DİNLE Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |