![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Bedirhan Gökçe Forumunda Bulunan İstanbul Konusunu Görüntülemektesiniz. Can evimden baktım sana İstanbul Rüzgârların anamın duası kadar serin. Beyaz şamdanlar gibi yükseliyordu İnce kalem kalem minarelerin. Bir sabah vapurla alıp getirdi beni Güneşteydi rengi karın. Şadırvan şadırvan aktı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Can evimden baktım sana İstanbul Rüzgârların anamın duası kadar serin. Beyaz şamdanlar gibi yükseliyordu İnce kalem kalem minarelerin. Bir sabah vapurla alıp getirdi beni Güneşteydi rengi karın. Şadırvan şadırvan aktı içime Masal güzelliği suların. Kiraz dallarına benzer incecik, narin Bir kız vapurda gelip yanıma durdu. Saçlarından, gözlerinden, dudaklarından İstanbul esiyordu. Can evimden baktım sana İstanbul! Demli çaylar gibiydi uzaklardan Emirgân. Türkülerde yağmur yağmur Üsküdar Dualarda sımsıcak Eyüp Sultan. Renkli resimler gibi işlenmiş, ince Çeşmelerin vardı senin. Durdum gölgesinde şair gönlümce Öptüm taşını çeşmenin... Bir sıcak selâmla gelir uzaktan Vapurlar, mavnalar, tramvaylar. Ve eski bir türküyle alır gider gönlümü Sultan duruşlu yalılar, padişah bakışlı saraylar. Bayezid Camii'nde namaz kıldım Safların ardında garipsi, mahzun. Sen bin yaşa sımsıcak dualarda Ey destan şehri yurdumuzun Yavuz Bülent BAKİLER BU ŞİİRİ BEDİRHAN GÖKÇEDEN DİNLE Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |