![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Bedirhan Gökçe Forumunda Bulunan Beş Zaman Arasında Kaside – Dilaver CEBECİ Konusunu Görüntülemektesiniz. Aşk henüz balçıkla kan arasındaydı: Ben saçlarını örüyordum bir ıssız gezegende, Daha yaşanmamış geceleri hayâl ediyordum, Bir yılkı atı gibi başıboş sıcaklığını Tutup geleceğe ben yediyordum. Aşk henüz bedenle can ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Aşk henüz balçıkla kan arasındaydı: Ben saçlarını örüyordum bir ıssız gezegende, Daha yaşanmamış geceleri hayâl ediyordum, Bir yılkı atı gibi başıboş sıcaklığını Tutup geleceğe ben yediyordum. Aşk henüz bedenle can arasındaydı: Tâ gözlerinin içine bakıyordum bir ıssız gezegende, Yıldızları koyuyordum yerliyerine… Acıyı öğreniyordum, o muhteşem acıyı… Nefesimle çizgiler çiziyordum ellerine… Aşk henüz mekânla zaman arasındaydı: Göç arzuları mı ne kımıldıyordu içimizde? Kolların boynumdaydı, yüzün yüzüme değiyordu, Bir yasak ağacın gölgesindeydik ikimiz; Olgun şiirler dalları yere eğiyordu… Aşk henüz toprakla duman arasındaydı: Dokuz renkli kehkeşanlar dolaşıyordu çevremizde, Ben süt-beyaz teninden ay ışığını süzüyordum. Kalem yoktu, kâğıt yoktu, harf yoktu, Kirpik uçlarımla alnına bir şeyler yazıyordum. Aşk henüz gurubla tan arasındaydı: Bir ıssız gezegende fısıldaşıyorduk ikimiz, Sözün lezzetini tadıyorduk bir mercan kadehten, Deli yağmurlar dolduruyordu derin çukurları, Henüz denizler yoktu ben seni severken… Dilaver CEBECİ Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. | Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |