![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Bedirhan Gökçe Forumunda Bulunan Bedirhan Gökçe Albümleri, Şiirler Ve Fonları Konusunu Görüntülemektesiniz. Bedirhan Gökçe Albüm Dışı Şiirleri-1 Acılar Denizi Acılar Denizi2 Aldırma Anladım Ayrılık Ne Biliyormusun Bir Ayrılık Gününde Desemki Ellerim Düşürdü Eskidendi Çok Eskiden Giderken Gönder Hüzün Adres Deyiştirir Ne Kaybederdin ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bedirhan Gökçe Albüm Dışı Şiirleri-1 Acılar Denizi Acılar Denizi2 Aldırma Anladım Ayrılık Ne Biliyormusun Bir Ayrılık Gününde Desemki Ellerim Düşürdü Eskidendi Çok Eskiden Giderken Gönder Hüzün Adres Deyiştirir Ne Kaybederdin Sen Gidersen Sen Olmasaydın Sen Sen Sen Sende Kalmış Seni Sevdigimi Bir Gün Anlarsın Sensizlik Delirtti Türkü Gözlüm Yar Olamadın Nokta Noktam Sehit Olursam Aglama Anne Adam Gibi Agladigimi Kimseye Söyleme Ağlamak Ardından Artık Gidiyorum Baba Uyan Bakırköyden Mektup Var Bana Bir Gül Ver Bebeğim 7.Cadde Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Bedirhan Gökçe Albüm Dışı Şiirleri-2 Ben BöyleOlmamaliydim Bence Simdi Sende Herkes Gibisin Beni Tutma Bir Acayip Adam Bir Adin Kalmali Boşuna Boyle Bir Sevmek Dusunce Emperyal Oteli Farkında mısın Gordunmu Gun Olur Hala Koynumda Resmin Han Duvarlari Hasretinden Prangalar Eskittim Hikaye Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman istanbul Yoktu Sen Olmasan İste Böyle kapıcının oğlu Karadut Karima Kime Ne Kum Kurşun Yarası Melankoli Mihriban Olmasaydı Sonumuz Böyle Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Bedirhan Gökçe Albüm Dışı Şiirleri-3 On Yil Once Gel Pınar Gözlüm Seni Gunlere Böldum Seni Unutayim Mi Sevdadir Sevdalı Siyah Gozlerine Benide ***ur Sol Yanım Acıyor Anne Tut Ellerimden Unutamiyorum Veda Vurda Öyle Git Yalniz Bir Opera Yorgun Suskun Yuregim Sizladigi Zaman Zigon Sehpa Ölume Aglama Yakisir Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Bedirhan Gökçe Fonlar Omer Faruk Tekbilek-I Love You Titel 8 AdaLiLar - Huzun Sesi Bedirhan Gökçe1 Gelseydin Bedirhan Gökçe Bedirhan Gökçe2 Bedirhan Gökçe3 bilinen türkü gözlüm fonu Hüsnü Senlendirici - Istanbul Istanbul Olali MAZLUM ÇİMEN KALANLARIN ARDINDAN Secret love Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Bedirhan Gökçe Üçüncü Sayfa Şiirleri 1999 Ankara Bayramlar Bayram Ola Bitlisli Baba Cebeci İstasyonu Çocuk Ve Komiser Doktor Bey Ellerim Üşürdü İstanbul Maria Memleketim Sokak Çocuğu Tek Hece Aşk Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Bedirhan Gökçe Adam Kavgada Belli Olur 2007 1. Ciğerin Yansın 2. Oğluma 3. Üşüme (( Kime Ne )) 4. Ihlamurlar ÇİÇek AÇtIĞI Zaman 5. Baba Uyan 6. IsyanlI Sükut 7. Yedinci Cadde 8. Yenik SerÇe 9. Uy Havar 10. Kerkük Çığlığı 11. Namissız Seni Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Bedirhan Gökçe Başım Gözüm Üstüne 2005 1. Başım Gözüm Üstüne 2. Zigon Sehpa 3. Annem 4. Bu Gece 5. Farkında mısın? 6. Sol Yanım 7. Zilan 8. Almanya Mektubu 9. Felluce (CD EXTRA) Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Bedirhan Gökçe - Güle Yazdım 2008 1. Gonca Güller Soldu (Hayran Olasım Gelir) 2. Yardır Sana Sevdiğin 3. Gülüm N'idem 4. Har Oldu Günüm 5. Sana Kavuşasım Geldi Sevdiğim 6. Dağladı Dağlandı Gönül (Canım Efendim) 7. Semt-i Yara Doğru Gider 8. Can İncitmeyesin (Dem Bu Demdir) 9. O Yar Mihmanımız Oldu 10. Bi-Çare Bir Aşık 11. Efendi'ye Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |