![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Bedirhan Gökçe Forumunda Bulunan Fatih Kısaparmak - Karpostal Babam Konusunu Görüntülemektesiniz. Adım Dilan, yaşımı henüz doldurdum Gözlerim yeşil, yanaklarım tombul Kestane rengi saçlarım Kırmızı da bir yakışıyormuş ki sormayın Burada doğmuşum Kimileri Diloş diyor kadınların Annem ise Diloşummm... Ben bir bebeğim, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Adım Dilan, yaşımı henüz doldurdum Gözlerim yeşil, yanaklarım tombul Kestane rengi saçlarım Kırmızı da bir yakışıyormuş ki sormayın Burada doğmuşum Kimileri Diloş diyor kadınların Annem ise Diloşummm... Ben bir bebeğim, sizin bebekleriniz gibi Tek farkım tutuklu oluşum.. Annem güzel bir kadın, tüm anneler gibi Babamsa bir kartpostal Arasıra zarf içinde görmeye geliyormuş beni Bırakmıyorlarmış kapıdan, dosyalıyorlarmış Anlıyorum ki kartpostal çocuğu olmak kötü... Çoook kötü.... Böcekleri sevmiyorum kanımı emiyorlar benim Zaten sütü yok annemin çekilmiş Yüreğinden insanlık çekilmiş büyükler gibi 20 ay olmuş dama düşeli İffetine dokunan birisini öldürmüş annem Henüz görmediğim babamı, Kartpostalı bir dama koymuşlar Annemi bir dama.... Ben hapisteyim anladım Fakat anlamadığım, böceler ne suç işlemişte düşmüşler mapusa Onlarında mı babası kartpostal yoksa. Özlüyorum bir kelebek olmayı Kanatlarıma annemi alıp Gökkuşağına kanat çırpmayı Bir daha hiç dönmemecesine orda kalmayı Biraz sonra banyo yapacagım çamaşır leğeninde Ve yine hastalanacağım Mapusluk zor, ben biliyorum İstedim ki sizde bilesiniz.. BU ŞİİRİ BEDİRHAN GÖKÇEDEN DİNLE Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |