![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Bedirhan Gökçe Forumunda Bulunan CELB-İ MEŞHUT (Gel artık) Konusunu Görüntülemektesiniz. CELB-İ MEŞHUT Gel artık elverir dudaklarımın yırtıldığı Kan ter içinde efkarı boğmalarım yetişir gel artık Üşümelerimin karabasanı Seyyare hatırlamalarımın yolunun kesilmesi Puşt sorgulayıcılara direnmelerim Ve kasvetim Ve damarlarımın zapt edilmesi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| CELB-İ MEŞHUT Gel artık elverir dudaklarımın yırtıldığı Kan ter içinde efkarı boğmalarım yetişir gel artık Üşümelerimin karabasanı Seyyare hatırlamalarımın yolunun kesilmesi Puşt sorgulayıcılara direnmelerim Ve kasvetim Ve damarlarımın zapt edilmesi Ve küçüldüğüm anlar yetişir Gel artık Nisanları küstürdüm biliyor musun Aşkı umursamadım Hep elimin ulaştığı yıldızlara sundum Tazelikleri şiiri ve serinlikleri Nisanları küstürdüm bir alaca akşamda Beynimi bir menekşe dalına bağladım Yetmezmiş gibi dalkavukluğum Bir yol bitiminde bulduğum Yitik masal kahramanlarına Aşksız birliktelikler önerdim Ne yaptımsa olmadı İçimde poyrazlar estiren cengi Söküp atamadım kalabalıkların idrakine Yetişir gel artık Ben sütliman meltem çocuklarının değil Kaskatı kesilmiş hengamelerin Nutku durmuş filozofların gölgesinde Küstürdüğüm insanların huzurunda Darlıklarda Yangınlarda Ve burda yüreğimle Kaç gecedir uykusuz gözlerimle Yargılanmak istiyorum Çünkü ancak böyle bilinir sahipsizliğim Gençliğim böyle kıymete biner Böyle anarım seni kahretmeden Böyle.. Gel artık devran çiçeğim Yıktım bir bir inan Deli dolu kurduğum ülkeleri Tacı tahtı bir ibibiğe sattım pazarlıksız Yeni hokkabazlıklar satın almadım Yeni infilaklar hazırladım senin için Buzdan kaleler içinde Yani sana vaadettiğm ne varsa her şey Her şey azgın bir bekleyişle seni bekliyor Gel artık Hani o yarım bıraktığım demler var ya Hani o uçurduğum heyulalar Hani o gözünden çaldığım büyü Hani o akşamı hapsettiğim saatler Kuşlar uçurtmalar Hani o yüreğimden çektiğim Mayhoş sular Hani o geçmişe dair övünmelerim var ya Hani o sırdaş ruzgar Hani o yanardağlardan devşirdiğim kibirim Ve hatırladığım ne varsa her şey Uzadıkça sevilen hasret gibi Gurbet gibi Ekmek gibi Can suyunu yaban elde dökmek gibi Gözlerimi yırtarak sıyrıldı benden İçimde iki dirhem bir ciğer kaldı Ve bir kılangıca yetecek bir yer kaldı Gel artık Sana günerdir kırlangıcım diyesim var Büzülmüş dudaklar önermiyorum Ya da yumuşamış insan manzaraları Vaadetmiyorum Üşüyorum da ha Ama yinede çırılçıplak Maskesiz istihkamsız yalnız Seni bekliyorum Gel artık... BU ŞİİRİ BEDİRHAN GÖKÇEDEN DİNLE Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |