![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Bedirhan Gökçe Forumunda Bulunan Karma.. Konusunu Görüntülemektesiniz. SUNAY AKIN Giderken Bilerek mi yanına almadın giderken başının yastıkta bıraktiği çukuru Güveniyordum oysa ben sevgimize vapur iskelesi ya da tren istasyonundaki saatin dogrulugu kadar Beni senin gibi bir de ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| SUNAY AKIN Giderken Bilerek mi yanına almadın giderken başının yastıkta bıraktiği çukuru Güveniyordum oysa ben sevgimize vapur iskelesi ya da tren istasyonundaki saatin dogrulugu kadar Beni senin gibi bir de annem terketmisti ki göbegimde durur onun yoklugundan bana kalan çukuru. *************************************** Behçet Necatigil sevgileri yarınlara bıraktınız çekingen, tutuk, saygılı. bütün yakınlarınız sizi yanlış tanıdı. bitmeyen işler yüzünden (siz böyle olsun istemezdiniz) bir bakış bile yeterken anlatmaya her şeyi kalbinizi dolduran duygular kalbinizde kaldı. siz geniş zamanlar umuyordunuz çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek. yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği aklımıza gelmezdi. gizli bahçenizde açan çiçekler vardı; gecelerde ve yalnız. vermeye az buldunuz yahut vaktiniz olmadı. ********************************** Dilime Bu Türkü... Dilime Bu Türkü...dilime bu türkü yüreğime bu sevda düştü düşeli yollardayım gönlüme çoktan cemre düşürdüm seni sevmek için baharı beklemeyeceğim TAYFUN TALİP OĞLU BU ŞİİRLERİ BEDİRHAN GÖKÇEDEN DİNLE Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |