MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Mavizel.com Özel...
Mavi Yürekler / Mavi Kalemler
Candan Ünal
Candan Ünal - Mutlaka Bir Çıkış Vardır!

Candan Ünal - Mutlaka Bir Çıkış Vardır!

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve  Candan Ünal Forumunda Bulunan  Candan Ünal - Mutlaka Bir Çıkış Vardır! Konusunu Görüntülemektesiniz. Bir bıraksam kendimi düşeceğim ama bırakamam. Hayat bazen insanı ne kadar zorluyor. Yüreğim sıkışıyor gece yarıları ama ağlayamam. Bugün size güzel şeyler yazacaktım aslında. İçimdeki tüm acıya rağmen, inandıklarıma sığınıp, ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 05-11-2010, 16:13
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Standart Candan Ünal - Mutlaka Bir Çıkış Vardır!

Bir bıraksam kendimi düşeceğim ama bırakamam. Hayat bazen insanı ne kadar zorluyor. Yüreğim sıkışıyor gece yarıları ama ağlayamam.
Bugün size güzel şeyler yazacaktım aslında. İçimdeki tüm acıya rağmen, inandıklarıma sığınıp, şu sayfaya mutlu sözcükler ekleyecektim. Olmadı, affedin!
Saat sabahın 4’ü ve ellerim yine sigara kokuyor. Kahvem de soğudu zaten. Odanın içindeki tek ışık, şu bilgisayar ekranının mavimsi parlaklığı, lambayı yakmak içimden gelmiyor. Allaha çok şükür ki, yüzlerimizi hiç görmesek de birbirimizin, şu ekranın arkasında kurulmuş mucizevi bir bağımız var.
Bu gece dilekler gecesi, gül ağaçlarının diplerine gömüldü umutlar. Hıdrellez Bayramı! Hızır bekliyoruz. Her birimiz farklı alanlarda, farklı konularda sıkıntılar içindeyiz. Rendeleniyoruz. Bir heykeltıraşın elinde şekilleniyoruz. Her vurulan darbe bir yanımızı oluşturuyor. Çok acıyor biliyorum ama acı çekmeden, ruhumuz olgunlaşmıyor.
Hatalarımızdan dersler çıkarıyoruz. Her öğrendiğimiz, güzelleştiriyor bizi. İnatla anlamıyor, sürekli aynı yanlışları yapmaya devam ediyorsak, daha ağır darbeler alıyoruz. Ta ki, anlayana kadar!
Yaşam serüveninde sürekli mutlu olan kimse yok. Hayat dediğin anlardan oluşuyor. Dışarıdan keyfi çok yerinde görünenin bile, girip bakabilseniz, içi kan ağlıyor.
Yine de şükür demek lazım. Biliyorum, her gece mutlaka sabaha varıyor. Ne kadar iz bıraksa da yaşanılanlar, her şey sonunda geçiyor. Yaşamın renkleri var ve siyah da onlardan biri. İsyan etmek faydasız, başa gelen çekiliyor. Çektiklerinden ne öğrendiğine bakacaksın. Ne olursa olsun, dik duracaksın. Elbette ağlamak, üzülmek hakkımız ama sonunda mutlaka ayağa kalkacaksın.
Biliyorum ki, hayat güçsüz duranı, mücadeleyi bırakanı sevmiyor. Direneceksin! Elinden geleni yapıp, sonra Yaradan’a teslim edeceksin. Düşmek, yılmak, vazgeçmek yok! Sonuna kadar gideceksin.
Birazdan gün ağaracak. Yüreğim şu odaya sığmıyor. Keşke yağmur yağsaydı. Çıkıp kimsenin olmadığı sokaklarda yürüseydim ıslanarak. Belki bir iki sokak köpeğini de arkadaş ederdim yanıma. Ama yağmur yağmıyor. Gidip uyumalıyım. Sabah gözlerimi açıp yeni güne, mis kokan bir bardak kahve eşliğinde balkona çıkmalıyım. Müziğin sesini de açarım. Biraz tango dinlerim belki.
Bugün size güzel şeyler yazacaktım. Olmadı, affedin! İçim karanlık biraz. Ama yarın yeni bir gün ve hep umut var. Güneş doğmaya devam ettiği sürece, hepimiz için bir umut var, inanıyorum. Bu yazıyı okuduğunuzda, hazır Hıdrellez Bayramı’ndayken kendiniz için bir dilek tutun. Bir de içinizden gelirse, bana dua edin. Bu ara çok ihtiyaç var. Yarın daha mutlu, aşk dolu bir yazıda buluşuruz. Gününüz güzel geçsin…..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz