MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Mavizel.com Özel...
Mavi Yürekler / Mavi Kalemler
Candan Ünal
Candan Ünal - İki Yalnız Bir Sevda Eder mi?

Candan Ünal - İki Yalnız Bir Sevda Eder mi?

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve  Candan Ünal Forumunda Bulunan  Candan Ünal - İki Yalnız Bir Sevda Eder mi? Konusunu Görüntülemektesiniz. İki yalnızı toplasak bir sevda eder mi? Beni sev diyorsun ama bu gönül işi, siparişle sevilir mi? Ne güzel bir yüreğin var senin be adam! Ne güzel güler gözlerin… İçi ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 03-29-2011, 23:00
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Standart Candan Ünal - İki Yalnız Bir Sevda Eder mi?

İki yalnızı toplasak bir sevda eder mi? Beni sev diyorsun ama bu gönül işi, siparişle sevilir mi?
Ne güzel bir yüreğin var senin be adam! Ne güzel güler gözlerin… İçi ısınır insanın elbette, kanı kaynar sana ama bilmiyorum ki; bu hisler sonra sevgiye döner mi?
“Bir şans tanı bana” diyorsun. Al, bütün şanslar senin olsun. Yürekleri soğuktan üşümüş pek çok insanın, şömine ateşi görmesi gibi, sevgi dolu birini gördüğünde yanında bulunmak istemesinden öte bir istek mi senin ki?
Naz değil, kapris değil bunlar. Yoğurdu üfleyerek yemek hiç değil! Sadece deneyip görerek yanılmaktansa, biraz daha anlamaya çalışmak derdindeyim.
Büyük hayaller ve heveslerle başlanılan ilişkilerin, nasıl hayal kırıklığıyla son bulduğunu bilirim. Çok büyük konuşanların, lafı ağzından havaya savuranların, iki gün sonra ortadan kaybolduklarına da çok şahitliğim vardır.
Sevgililik, evcilik, aşık olmacılık oynamadan önce; iyi arkadaşlar olacak kadar zamanımız olsa, hiç fena olmazdı. Sen bana, ben sana yabancıyken; sınırlarını, hikayeni bilmiyorken; cinselliğin o hoş ve keyifli çekiciliğine kapılmak bana göre değil.
Tutku, çekim, arzu karışımı bir hoşlanmayı, aşkla karıştırmak ne sık yapılan bir hatadır! Gerçi günümüz aşkları hangi kelimelerle açıklanır; onu da bilmiyorum.
Her şeyim nettir benim. Köşelerim, sınırlarım, isteklerim, istemediklerim, sevdiklerim, sevmediklerim, kabul edeceklerim, etmeyeceklerim bellidir! Biraz serttir çizgilerim belki ama ne aradığımı, gönlümün nerede kanatlanacağını iyi bilirim.
Uzun yalnızlıklar aşkı özletir. Sevdiğin birini düşününce burnun direği sızlar ya; işte onun gibi sızlar aşka hasret kalınca gönül. Sonra bir çift göz görür, kapılır peşinden sürüklenir. Menekşenin, mavinin, kahvenin peşinde akıp gider biraz. Ardan zaman geçer; artık gözler de büyüsünü kaybeder. Kusurlarına takılmaya başlarsın. Böyle biriyle yapamam dersin. Başlar aklın savaşları, çalar ayrılık çanları!
Biz iki yalnız, bir sevda eder miyiz? Göreceğiz! Aşk sandığımız bir rüzgara kapıldıysak, zaman geçecek, onu da çözeceğiz…

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz