![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Ceyhun Yılmaz Forumunda Bulunan Hepsi Benim - Ceyhun Yılmaz Konusunu Görüntülemektesiniz. Her yağmur ağlatmazdı beni Gidişin olmasaydı... Bu kadar geçmezdim kendimden Çoluk çocuk bile tanır oldu kederimden... Gitmeseydin de hep ağlasaydım Adam demesinler bana sensiz Ve bil ki nerde güzel bir ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Her yağmur ağlatmazdı beni Gidişin olmasaydı... Bu kadar geçmezdim kendimden Çoluk çocuk bile tanır oldu kederimden... Gitmeseydin de hep ağlasaydım Adam demesinler bana sensiz Ve bil ki nerde güzel bir şiir duysan Artık hepsi benim... Ceyhun Yılmaz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ceyhun Yılmaz Radyo Kayıtları - Ceyhun Yılmaz Sesli Şiirleri - Ceyhun Yılmaz Seslendirdiği Şiirler | Funda | Ceyhun Yılmaz | 20 | 05-04-2012 04:48 |
| İşim Çok Zor Benim - Ceyhun Yılmaz | Funda | Ceyhun Yılmaz | 0 | 02-15-2010 16:51 |
| Ceyhun Yılmaz - (Ceyhun Yılmaz Kimdir? - Ceyhun Yılmaz Hakkında) | Funda | Ceyhun Yılmaz | 1 | 02-15-2010 16:21 |
| Kıyamazsın - Ceyhun Yılmaz | Funda | Ceyhun Yılmaz | 0 | 02-15-2010 14:11 |
| Ceyhun Yılmaz - Ceyhun Yılmaz Resimleri - Resimlerde Ceyhun Yılmaz | Funda | Ceyhun Yılmaz | 1 | 02-15-2010 14:04 |
| GMT +3 Saat: 08:27. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |