![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Çiy Tanesi Programı Forumunda Bulunan Rıza Yüksel - Kalem ve Kağıt Konusunu Görüntülemektesiniz. Merhaba hey kalem,hey kağıt İçimi döktüğüm en yakın dostlarım Şu an çok hastayım Kulaklarım tıka, boğazlarım şiş. Tüm eklem yerlerimde garip bir sızı Yatağımdan kalktığımda terlemişim 1,80 izim ve 94 ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Merhaba hey kalem,hey kağıt İçimi döktüğüm en yakın dostlarım Şu an çok hastayım Kulaklarım tıka, boğazlarım şiş. Tüm eklem yerlerimde garip bir sızı Yatağımdan kalktığımda terlemişim 1,80 izim ve 94 kilom kalmış yatakta Onlarda hasta onlarda... Yüreğim bir şarkı tuttursa rüyalarındaki gibi diye kalktım kalktımda dilimde bilmediğim bir şarkı pijamamın delik ceplerinde bilmem kaç yıllarının bilindik hatıraları... Merhaba hey kalem, Merhaba hey kağıt, Sizin sayenizde merhabalaşırım anılarla hatta sohbet ederiz onlarla. Ve sizde benim sayemde tanıdınız bilmem kaç yıllarının bilindik bilinmeyen,neyse... Hatta sayemde şarap içtiniz Benimle gezdiniz Benimle bildiniz bu dünyanın çirkeflerini Sayemde gördünüz şarhoş olmak... Ben olmasam nerden bilecektiniz Bulutların üzerinde çıplak ayak Çıplak ayak gezmenin bana dost görünenlerin, Şarabımdaki üzümleri ayakkabıyla çiğnediklerini nereden görecektiniz Merhaba hey kalem,ey kağıt Onlar olmasa benim kıymetimi nerden bilecektiniz İşte bu yüzden uzun süredir,almam elime hey kalem seni Dokunmam sana kağıt Gidin hayatın gerçekleri ile bensiz yüzleşin. Merhaba hey kalem merhaba... Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |