![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Çiy Tanesi Programı Forumunda Bulunan Çiy Tanesi & Rıza Yüksel - Gözlerin Kal Diyor Dudakların Git (Ahmet Selçuk İlkan) Konusunu Görüntülemektesiniz. ZORUMA GİDENİ İÇİME ATTIM BİTMESİN DİYE BU BÜYÜ YÜZÜNE VURAMADAN HATALARINI SENİ BAĞRIMA BASTIM KOPAMADIM BİLE BİLE İÇİME SİNMEDEN AYRILAMADIM BİZ KİRLENDİK SANADA BANADA ELLER DOKUNDU AZAR AZAR KAYBETTİK BİRBİRİMİZİ ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ZORUMA GİDENİ İÇİME ATTIM BİTMESİN DİYE BU BÜYÜ YÜZÜNE VURAMADAN HATALARINI SENİ BAĞRIMA BASTIM KOPAMADIM BİLE BİLE İÇİME SİNMEDEN AYRILAMADIM BİZ KİRLENDİK SANADA BANADA ELLER DOKUNDU AZAR AZAR KAYBETTİK BİRBİRİMİZİ GİTMELERİN KORKUTMUYOR ARTIK KOKUNU SÖK DUVARLARDAN BÜTÜN EŞYALARINI TOPLA KAPIYI HIZLI ÇARP KARARLI OLSUN YALIN AYAK KALDI BİR SEVDAM DAHA KEDERİM BANA DERS OLSUN BU NASIL AYRILIK,BU NASIL VEDA, GÖZLERİN KAL DİYOR DUDAKLARIN GİT BAKIŞIN ANAHTAR,SÖZLERİN KİLİT, ELLERİN AÇ DİYOR,DUDAKLARIN GİT GİDERSEM BİR DAHA DÖNMEYECEĞİM KALIRSAM KALBİME YENİLECEĞİM ÇÖZEMEDİM SENİ ÇÖZEMEDİM DELİRECEĞİM GÖZLERİN KAL DİYOR DUDAKLARIN GİT AYRILIK DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR NEHİR YALNIZLIK YIKILMIŞ BOMBOŞ BİR ŞEHİR KAÇ SEVDA,KAÇ SEVDA KÜL OLDU BÖLE KİM BİLİR GÖZ YAŞIN KAL DİYOR DUDAKLARIN GİT DUVARDAN İNSİNMİ RESİMLERİMİZ YABANCI OLSUNMU İSİMLERİMİZ YA O DELİ DOLU GECELERİMİZ ANILAR KAL DİYOR DUDAKLARIN GİT BU ROMANDA BİTER BELKİ BİRAZDAN NE AŞKLAR YIKILDI GURURDAN NAZDAN AĞLIYOR BESTELER YİNE HİCAZDAN ŞARKILAR KAL DİYOR DUDAKLARIN GİT GİDERSEM BİR DAHA DÖNMEYECEĞİM KALIRSAM KALBİME YANİLECEĞİM ÇÖZEMEDİM SENİ ÇÖZEMEDİM DELİRECEĞİM GÖZLERİN YAŞIN KAL DİYOR DUDAKLARIN GİT GÖZLERİN KAL DİYOR DUDAKLARIN GİT YİNE YOKUŞA SÜRÜYORSUN HERŞEYİ YİNE KANDIRIYORSUN GÖNLÜMÜ AMA UNUTMA BU SON ŞANSIMIZ SENİ UNUTMAK İÇİN SON DEFA ÖZLÜYORUM ahmet selçuk ilhan Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |