![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Çiy Tanesi Programı Forumunda Bulunan Yaş....... Filiz Azyer Konusunu Görüntülemektesiniz. Küçük bir kız hala ruhum Sultan Süleyman beynim Yirmi dokuzunda bedenim Otuz dokuz der kafa kâğıdım Ruhumu çocuk bıraktım İnancı kaybolmasın saf kalsın diye Asırlar ekledim beynime Yaşanılanları unutmasın ders ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Küçük bir kız hala ruhum Sultan Süleyman beynim Yirmi dokuzunda bedenim Otuz dokuz der kafa kâğıdım Ruhumu çocuk bıraktım İnancı kaybolmasın saf kalsın diye Asırlar ekledim beynime Yaşanılanları unutmasın ders alsın diye Bu yaşta diriyse bedenim Rabbimin ödülüdür Yaşanılanları hak etmedim diye Yazılı bir kağıt yaştan ibaret Seninle yaşadığımı anlayayım diye Mükâfatıdır Allah’ımın Göğün kapısında meleklerini görmek Kadın dediğin İstanbul demek Fethi zor fatihi tek Bu yüzden 1453 atamın İstanbul’a gelişi Tesadüf değil fetih haftası doğum günü Ruhum beynim bedenim kâğıdım Sen istedin diye Dualar rüyalar ve ataları tanımadan görmek Fatih ve Atatürk senin sevdalın Bende; toprak, kadın, Anadolu demek Sen sevgi Bense Yürek 07. Temmuz. 2008 / 00:56:10 Çiy Tanesi - Filiz Azyer |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |