![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Çiy Tanesi Programı Forumunda Bulunan Çiy Tanesi - Bendeki Yerin Konusunu Görüntülemektesiniz. Sana şiir yazmayacağım demiştim Yazamadım da Seni anlatabilecek kelime yok Lügatlar da Şiirleri ezberlettin kuşlara Yazılmamış dizemsin Sesin bestelenmemiş bir senfoni kulaklarımda Sana şiir yazacağım yazmasına da Harfler küsüyor kalemime ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Sana şiir yazmayacağım demiştim Yazamadım da Seni anlatabilecek kelime yok Lügatlar da Şiirleri ezberlettin kuşlara Yazılmamış dizemsin Sesin bestelenmemiş bir senfoni kulaklarımda Sana şiir yazacağım yazmasına da Harfler küsüyor kalemime İlk beni yazmalısın diye Sonra kıskanıyor kelimeler Seni seviyorum diye Ağlıyor virgül Yeter artık beni kullanma Kızıyor nokta Beni sevdanda harcama Oysa benim sevdam Sana yan yana üç nokta Sana şiir yazmayacağım adam Yazamayacağım Dil tükendi Harf tükendi Çözdün mü benim neyimsin sen Çözemezsin Çözülmez bir şiir şimdi Yazılmamış her ne varsa o’sun sen Bir gün göçüp giderken Okuyacaksın yüzümde Cansız ama canlı bedenimi toprağa verirken Hayat boyu okuduğun şiir Bendim ben Dilerim Rabbime kavuşurken Melekler sorduğunda da Bir tek seni isterim ben Sana şiir yazabilseydim şairler kıskanırdı Şu koskoca evrende Hangi lisan anlatabilir Bende nerdesin sen 21. Haziran.2008 / 21:06:08 Çiy Tanesi - Filiz Azyer |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |