![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Çiy Tanesi Programı Forumunda Bulunan Rıza Yüksel - Heybe Konusunu Görüntülemektesiniz. Hıçkıra, hıçkıra ağlamak geldi İçimden Taşmak son sürat akmak Dereler kıskanır diye korktum Yolları düşündüm, dereler kadar derin Gözlerini düşündüm, seller kadar Serin Sen yüreğimin heybesinde ki Kadın Seni düşündüm, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Hıçkıra, hıçkıra ağlamak geldi İçimden Taşmak son sürat akmak Dereler kıskanır diye korktum Yolları düşündüm, dereler kadar derin Gözlerini düşündüm, seller kadar Serin Sen yüreğimin heybesinde ki Kadın Seni düşündüm, atlar geldi aklıma Dağlarda özgür atlar Seni düşündüm Mahpus geldi aklıma Dört duvar arasındaki Yalnız kurtlar Yüreğinde verdiğin o kanlı savaşlar O savaştaki yalnız çocuklar Ne zaman seni düşünsem Atlar gelir aklıma Asil ve bir o kadar da asi Sen düşünce aklama Dağlar devrilir üzerime Üşürüm karları örterim üzerime Soğuk ellerin kadar soğuk Ey ellerin kadını Ey yüreğimin donmuş tarafı Gözyaşların da gördüğüm dünyayı Korku dolu o bakışlarını Hani sarılınca çocuklaşmanı Çocuk gibi sarılmanı Bunlar düşünce aklıma Hıçkırmak gelir içimden Oysa ben bu devrin sevgisini değil Sevgide devrim yapanların Yüreğindeki heybeye katık koyanların Bu sevdaları aç susuz koymayanların Devrinden geliyorum Taşları kayaları önüne katan sellerin hışmından Yürekleri beş para etmeyenlerin Yürekliyim diye gezenlerin yanından değil Ben bütün sevdaların adam gibi Yaşandığı Adamların içinden geliyorum Alır mısın heybene beni Taşır mısın bu yürek, yürek Delisini Hıçkırsam ağlasam dağlara çıksam Yalnızlık içindeki yalnızlığımı Paylaşır mısın? Gem vurma yüreğime güzel Eğer vurma sırtıma Gücüme gider güzel sırtımdan vurma Vuracaksan göğsümden vur Arkamdan vurma güzel Ar gelir bana ar Ya vurunca öldür ya da yaralı koyma Dar gelir dünya sana güzel dar RIZA YÜKSEL 14.12.2005 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |