![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Çiy Tanesi Programı Forumunda Bulunan Erimiş Kadınlar - Rıza Yüksel Konusunu Görüntülemektesiniz. Gölgeme mum yaktım Yüreğine damlattım, tutuştu Çiçeklerimi gün ışığına çıkarmadım Mum ışığıyla besledim onları O yüzden olsa gerek dibimi aydınlatamadım Sardunyalar ektim bahçeme kardelenler ısıttı beni Gönlüm hep üşüdü ne ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Gölgeme mum yaktım Yüreğine damlattım, tutuştu Çiçeklerimi gün ışığına çıkarmadım Mum ışığıyla besledim onları O yüzden olsa gerek dibimi aydınlatamadım Sardunyalar ektim bahçeme kardelenler ısıttı beni Gönlüm hep üşüdü ne zaman sarılsam kendime İşte böyle bir yalnızlığın buzdağında Bir söz istedim hayattan, bin söz verdim Hiç birini tutamadım, hayat gibi Buz gibiyim gölgemde Eritmek için onu bir mum yakıyorum Bir yol arıyoruz çıkışı olan Kıvrımlı gecelerde Gün sıcak bazen, anne yüreği gibi Gün saklı sır dolu ağlamaklı, baba yüreği gibi Çaresizlik demliyorum her gece Süzmeden içiyorum, ne gelirse Kuru bir nehre atılan olta misali Boş çekiyorum misinayı Darmadağın satırlar yazıyorum Çevrem gibi, toparlanmıyor Misinayı da atıyorum boş nehir yatağına Belki gelirse bir sel, kavuşsun denizine Ve bir kadın düşüyor aklıma Binlerce kadın gölgesinde Bir mum daha yaksam diyorum Korkuyorum ya oda erirse Şimdi gölgen düştü gölgemin yanına Film gibiyiz duvarda, sen ve ben oynuyoruz Gözlerin güneş oluyor bir anda kayboluyor gölgeler Yaprak dökümü bakışlım kapat gözlerini Kapat ta duvarda seyredeyim bu filmin sonunu Bir şarkı tutturayım hicazdan İçimi ısıt biraz buz gibiyim Ağlama ısıt dedim, yakma! Ve bir kadın ekiyorum geceye Binlerce kadın büyüyor Eritiyorum tüm kadınları yüreğimde hepsi donuyor Donmadan önce diktim kendimi Dik durayım mum gibi Şimdi bir ben dimdik duruyorum Erimiş kadınların üzerinde Çiçeklerim soldu Rıza Yüksel 12.11.2008 Konu CeLebRindaL tarafından (04-12-2009 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |