![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Dilek Akın Forumunda Bulunan Dilek Akın - Tabut, Ölümün Sefer Tası Konusunu Görüntülemektesiniz. hayat kopuyor kirpiklerimden kanla karışık yağan bir veda girdabında suskun şarkılar takıp dudaklarıma gö/r/müyorum kendimi kıvrılıp sessizliğin soğuk koynuna... kelimelerin kendini astığı uzun cümlelerim derin bir uykuda şimdi ve zaman ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| hayat kopuyor kirpiklerimden kanla karışık yağan bir veda girdabında suskun şarkılar takıp dudaklarıma gö/r/müyorum kendimi kıvrılıp sessizliğin soğuk koynuna... kelimelerin kendini astığı uzun cümlelerim derin bir uykuda şimdi ve zaman çalmakta pahalı bir enstrümanin notalarında kırışmışken yaşamın alın cizgileri sevişmek için çok geç artık gece kısırlaştırılmış güne ve gebe karanlığa boşlukta sallanan ışıklar ölümün sefer tası hazır; tabut (!) - içeride kimse var mı? ses yok... baykuşların yırtıcı çığlığına saklanmış nükteler yersiz bir fısıltı deliyor kulakları duvarları tırmalıyor gök serilmiş yere sürünürken boşluk kapalı bir kutu boşluk acının bumerangı boşluk iştahla açmışken ağzını dilinle yokluyor göz diktiği çıplak zindanları toprak yükselirken ellerini doluyor belime sabırsız arsız ...sız öpücükler konduruyor önce parmak uçlarıma kış buz kesmiş içimde boğulurcasına kusuyorum yuttuğum günü geçmis imgeleri az kullanılmış yıldızlara dokunmak için uzuyor kollarım idam sehpasında ipini çoktan çektiğim umutlar ve mırıldanmakta Beethoven'ın bilmem kaçıncı senfonisini ölümün sefer tası hazır; tabut (!) - içeride ışık var mı? ses yok... organlarım birbirini yiyor bir iç savaşta uzadıkça uzuyor hırıltılar damarları kesilirken gölgelerin ölüm düşüyor hayatın rahmine kanadı kırık sürüngen kuşların nefesinden savruluyor gökkuşağının rengi yanmış külleri hayatın iki bacak arasından dökülüyor ölüm kanla karışık bir veda girdabında suskun şarkılar takıp dudaklarıma dönüyorum kendime sıyrılıp sessizliğin soğuk koynundan... cesedim doğarken hiçsizlikte tam da öldüğü yerde... Dilek Akın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |