![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Dilek Eğri Forumunda Bulunan Mızıkan Ben Değil Ellerim - Dilek Eğri Konusunu Görüntülemektesiniz. ! ..mızıkan ben değil elleriM... sana karşı uzattığım avuçlarıma ihaneti koydun elimin titremesi düşürmedi o kötü kelimeyi avuçlarımdan damarlarıma sızdı canımı yaktı sesimi çıkaramadım aşkım hatrın vardı... itinayla ayrılmalıyız dedim ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ! ..mızıkan ben değil elleriM... sana karşı uzattığım avuçlarıma ihaneti koydun elimin titremesi düşürmedi o kötü kelimeyi avuçlarımdan damarlarıma sızdı canımı yaktı sesimi çıkaramadım aşkım hatrın vardı... itinayla ayrılmalıyız dedim sadece sefil aldanışları fütürsuz sevişleri çıkardım az önce hay aksi..! böyle bir havaya denk geldi ayrılık iklimler benden önce almış haberi.. kurşunlanmış bir iki umut çıkmıyor saçlarımdan beni öperken takılmışlardı dilimde anlatamadıklarımın yaptığı sancı kahretsin..öyle bakma bana evde çalışmıştım yalnızca bitti...! durduğum yerden ayak seslerim yükseliyor şerefli bir son hazırlamıştım kendime içimdeki kantarda gururum tartılıyor soluk soluğa bir hesaplaşma olacakken; bir bakıyorum ki elim kesenin aşk tarafına yükleniyor.. şerefim iki paralık bu son olsun be bu son olsun...! 10/03/06 Dilek Eğri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |