![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Dilek Eğri Forumunda Bulunan Sen Gitmesen - Dilek Eğri Konusunu Görüntülemektesiniz. sokak lambaları aydınlatmadı kararan gözlerimi avuçladığım hayata yol aldıkça ardımdan geldi yalnızlık..! yalnız seninle kalmak istedim oysa seninse cesaretin yoktu. sevmek acı.. sevmek dert.. şimdi bu hastalığa yakalanan ben; nöbetçi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| sokak lambaları aydınlatmadı kararan gözlerimi avuçladığım hayata yol aldıkça ardımdan geldi yalnızlık..! yalnız seninle kalmak istedim oysa seninse cesaretin yoktu. sevmek acı.. sevmek dert.. şimdi bu hastalığa yakalanan ben; nöbetçi bir aşkçare arıyorum. tüm kapılar yüzüme kapalı.. yüzsüzüm sevdana.. gittiğim yolların sonundayım...! yolların hatrına; sen gitme/sen..? tüm avareliklerim yanıbaşımda.. her şarkıda seni anmak değil zor olan söyleyen dillere değmesin yeter ki adın..! hergün biraz daha uzağım sana.. hergün biraz daha yakın.. cebimde vardı biraz gururum; artık çulsuzum..! sen gitme/sen..? derken düşürdüm.. düşen gururum hatrına; sen gitme/sen..? gözlerinin kenarındaki çizgileri sana yaptığım yolculukta haritam belledim güldüğünde okyanus yüreğin çarşaf gibi.. derin.. sakin.. güvenli.. konuştuğunda huzur veren bir melodinin notaları gizli.. an oldu kayboldum derinliğinde ana yön-ara yön yoktu sevdamda her yol sana... her yer mavi... mavinin hatrına; sen gitme/sen..? gelişini dalgalar alkışlamıştı her yer köpük köpük.. denizin bembeyaz dişleri burdan anlamıştık attıkları kahkahaları deniz özgürlük... deniz derinlik... denizin hatrına; sen gitme/sen...? fırtınalı günlerde filikanın ipleri yüreğime bağlıydı. dalga vurdukça, koparmaya çalıştıkça benden; uzadı.. acıdı.. ama hiç kopmadı..! herşeyin inadına yüreğim dümeni yine sana kırdı..! kaptanın hatrına; sen gitme/sen...? (planet) Dilek Eğri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |