![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Dilek Eğri Forumunda Bulunan Şiirimin Adı Neydi? - Dilek Eğri Konusunu Görüntülemektesiniz. Şiirimin Adı Neydi? seni okadar çok bekledim ki artık gelip gelmediğini bile bilmiyorum..! aşk takvimimden yapraklarımı kopardıkça, yalnızlığım birikiyordu.. sensiz uykulara başımı koyduğum yastıklara doldurdum hepsini.. kuş tüyü kavuşmalara uyudum ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Şiirimin Adı Neydi? seni okadar çok bekledim ki artık gelip gelmediğini bile bilmiyorum..! aşk takvimimden yapraklarımı kopardıkça, yalnızlığım birikiyordu.. sensiz uykulara başımı koyduğum yastıklara doldurdum hepsini.. kuş tüyü kavuşmalara uyudum her gece.. ve birgün çıkıp geldiğinde.. bilmem belki de gelmediğinde.. uyku mahmurluğuyla karşıladım gözlerini.. doya doya öpmek istedim biraz özlem.. biraz sitem.. yine avuçlarına verdim yüreğimi..! katıla katıla kahkahalarım oldu gelişinle.. 'ya birdaha gidersen? ' diye diz boyu korkularım.. sonra umursamazlığa vurdum işi. zaten yüreğindeydim.. zaten sendeydim.. senden içeri bakman gereğiydi tüm mesele..! ama sen kendini öyle seviyordun ki.. aynalara bakarken yüreğine bakmayı unuttun..! ve ben.. yani bekleyen.. yani aynı kadın.. seni okadar çok unutmak zorunda kaldım ki; artık neyi unutacağımı unuttum..! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |