![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Dostluk Forumunda Bulunan Dostluk Çağrısı Konusunu Görüntülemektesiniz. Bu dünya geçici durak Dost olalım, dost kalalım Şöyle bir dön, geriye bak! Dost olalım, dost kalalım. Hata yapabilir insan Bazen küfür, bazen bühtan Atalım hepsini ruhtan Dost olalım, dost ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bu dünya geçici durak Dost olalım, dost kalalım Şöyle bir dön, geriye bak! Dost olalım, dost kalalım. Hata yapabilir insan Bazen küfür, bazen bühtan Atalım hepsini ruhtan Dost olalım, dost kalalım. Bulandıysak durulalım Gönüllere kurulalım Gel sevgiyle sarılalım Dost olalım, dost kalalım. Kaçalım şeytan şerrinden Sevgi fışkırsın derinden Aksın dünya üzerinden Dost olalım, dost kalalım. Düşmanlıkta rahmet yoktur Dostlukta mükâfat çoktur Sevgi giren gönül toktur Dost olalım, dost kalalım. Düşündüm doğruyu buldum Sevgi içtim yudum yudum Hakka ulaşmak umudum Dost olalım, dost kalalım. Bırakıp öfkeyi, kini Tadalım dostluk zevkini Kalpten atalım çirkini Dost olalım, dost kalalım. Ömür, harcanan kasadır Elden atılan asâdır Düşme zamanı kısadır Dost olalım, dost kalalım. Gel, el ele tutuşalım Kalpten kalbe akışalım Dost gözüyle bakışalım Dost olalım, dost kalalım. Sevgi gülleri derelim Nefsi yerlere serelim Gel birlikte söz verelim Dost olalım, dost kalalım. Eylül -1997 Cemal Gören |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |