![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Dostluk Forumunda Bulunan Dostluk Konusunu Görüntülemektesiniz. Dost dediğin Paşam yaren ile kardeştir Bil ki arkadaştır belki Paşam sırdaştır Bill ki Pakistan benim içinde vatandır Paşam dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Pakistan dost,Türkiye dost benle senle dost ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dost dediğin Paşam yaren ile kardeştir Bil ki arkadaştır belki Paşam sırdaştır Bill ki Pakistan benim içinde vatandır Paşam dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Pakistan dost,Türkiye dost benle senle dost Dostluk senle benim kalbimize uzanan köprü bağıdır Dostluk duygularımızın Noor Hasan' im olgun çağıdır Dostluk Türkiye’n inde, Pakistan yemeğin bil ki yağıdır Paşam dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Pakistan dost,Türkiye dost benle senle dost Dostluk öyle kardeş para ile alıp satılmaz Elinin tersiyle hemen can kandaşım itilmez Dostluk bozulursa bil ki rahatça da yatılmaz Paşam dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Pakistan dost,Türkiye dost benle senle dost Dost olmak özüyle inanççıyla bil ki barışmak Paşam Sevgiyle güvenle aşkla karışmak Kendine güvenmek bil ki candan konuşmak Paşam dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Pakistan dost,Türkiye dost benle senle dost Paşam Elemde kederde güzel şeylerde Dağlarda şehir de belki senle köylerde Benim Yaşamın sürdüğü her türlü yerde Paşam Dostun olmaz ise yaşanmıyor ki Pakistan dost,Türkiye dost benle senle dost Dostların yanında Paşam rahat da edersin Çok rahat konuşur kardeşim her şeyi dersin Pakistan la Dostluk çok önemli sen de bilirsin Paşam dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Pakistan dost,Türkiye dost benle senle dost Halil ÇOLAK 31.1.2007 İslamiabad PAKİSTAN Halil Çolak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |