![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Dostluk Forumunda Bulunan Oradayım...Orada Olacağım... Konusunu Görüntülemektesiniz. Derdini dinleyecek bir dosta bir an bile ihtiyacın olursa, olacaksa eğer... Yüzünde parıldayan gözyaşlarını silecek, kurutacak birini yakınında istiyorsan eğer... Herkesten sakladığın sırların varsa ve onları paylaşacak birini istiyorsan eğer... ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Derdini dinleyecek bir dosta bir an bile ihtiyacın olursa, olacaksa eğer... Yüzünde parıldayan gözyaşlarını silecek, kurutacak birini yakınında istiyorsan eğer... Herkesten sakladığın sırların varsa ve onları paylaşacak birini istiyorsan eğer... Sıkıntılarından kurtulmak için bir dost elini, desteğini arıyorsan eğer... Zor günü sana geçirtecek cıvıl cıvıl bir ses istiyorsan eğer... Sana çok önem veren ve seni çok düşünen birini istiyorsan eğer... Umutlarını paylaşan, tasalarını yumuşatmaya çalışan birini özlüyorsan eğer... Sana saygı duyan biriyle beraber olup kendini bulacaksan; ben, benim diyeceksen eğer... Ve etrafında olup bitenlerden nasıl etkilendiğini anlayacak birine ihtiyacın varsa... Oradayım... Orada Olacağım... (Bruce B.Wilmer) |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |