![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Dostluk Forumunda Bulunan Tek Dostum Konusunu Görüntülemektesiniz. "Arkadaşlığa,bakılınca yalancılık". Dostluğa,bakılınca ihanet. Satın,almak o kadar kolay ki. Herkes,birbirini satın almış. "Tek,dostunu o zaman kendinde görür gibi olursun". Çünkü,hiçbir dostun olmadığı zaman işte o zaman tek kalırsın. Ordan,oraya buradan,şuraya. ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| "Arkadaşlığa,bakılınca yalancılık". Dostluğa,bakılınca ihanet. Satın,almak o kadar kolay ki. Herkes,birbirini satın almış. "Tek,dostunu o zaman kendinde görür gibi olursun". Çünkü,hiçbir dostun olmadığı zaman işte o zaman tek kalırsın. Ordan,oraya buradan,şuraya. Bir,bakarsın ki tek kalmışsın. "Etrafındaki,yalancı dostların". Kimse,kimseyi tanımıyor. Herkes,birini siliyor. Dostluk,adına hiçbir şey konulmuyor. "Dostunu,arayasın ki dost kala". Dostunu,bulabilesin ki dost ola. Dostunu,seçesin ki dosta koşa. Tek,dostunu kendinde ararsın. Tek,dostunu kendinde bulursun. "Bir,gün elbet zaman geçecek". İnsanlar,ebedi makama ulaşacak. O,zaman dostluk ortadan kalkacak. Tek,başına kalacaksın yapayalnız. Tek,başına kalacaksın yapayalnız. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |