![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Dostluk Forumunda Bulunan Dostluk Konusunu Görüntülemektesiniz. dost önce saygı sonra sevgi duymayı gerektiren, karşındaki kişinin düşündüğünü düşünebilen, çoğu zaman karşılıklı empati kurulabilen çok basit olmayan bir kavramdır. dost, ben yokken bile ben olmayı bilen, her zaman ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| dost önce saygı sonra sevgi duymayı gerektiren, karşındaki kişinin düşündüğünü düşünebilen, çoğu zaman karşılıklı empati kurulabilen çok basit olmayan bir kavramdır. dost, ben yokken bile ben olmayı bilen, her zaman yanında olduğunu hissetmek demektir. evet dostlukla ilgili güzel yazılarda burayaa.. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye zizi İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
blue night (08-22-2009), Kar Tanesi (05-26-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dostlar kalır,hatırları beyhude, Kendileri şimdi kimbilir nerelerde, Gece çöktüğünde,istanbul mahşer yeri Göz gözü görmez,sesler duyulmaz Gençliğimiz ilkbahar seli, Dostlar gider kalır hatıraları biçare.. |
| zizi Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (05-26-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Dost deniz kenarında ki taşlara benzer. Önce tek tek toplarsin sonra birer birer denize atarsin ancak bazilarina kiyamazsin.Iste sen o kiyamadiklarimdansin.
|
| OmerGuzel Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
zizi (05-28-2009) | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye OmerGuzel İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
zizi (05-28-2009) | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Dost beraber ağlamak beraber gülmektir. Senin güldüğüne O da gülebiliyorsa bilinki o arkadaşınızdır. Aynı zamanda ağladığınıza O da ağlayabiliyorsa o zaman bilinki o sizin dostunuzdur. içimden böyle geldi yazdım.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |