![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Düşperest Forumunda Bulunan Gözlerime Düştü Cüzzamlı Kimsesizliğim.... Konusunu Görüntülemektesiniz. ve işte... gözlerime düştü cüzzamlı kimsesizliğim... "sensizliği" geceye çaldım..."sen" tuttu... anıların buğusunu yüreğime mimledim damarlarımdan her dem geçen arkandan çekilmişçesine sen öncesinde olduğum gibiyim.... boş...öylesineyim... ve bu şehirde... gözlerime düştü ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() ve işte... gözlerime düştü cüzzamlı kimsesizliğim... "sensizliği" geceye çaldım..."sen" tuttu... anıların buğusunu yüreğime mimledim damarlarımdan her dem geçen arkandan çekilmişçesine sen öncesinde olduğum gibiyim.... boş...öylesineyim... ve bu şehirde... gözlerime düştü cüzzamlı kimsesizliğim karanlığında üzeri "çizik" bir "ben" bıraktım tüm yıldızlar gidişine kaydı... umut kepenklerini indirdim, hayata "kapatıyoruz" yazdım zararına şimdi aldığım her yeni nefes... oysa sancım giden nefesin... almazsam...biteceğim.... ve gidişinde... gözlerime düştü cüzzamlı kimsesizliğim... "ölüm orucuna" yemin vurdu yüreğim... ilk defa teklemeye başladı gidişine bakarken.. ve ilk defa üşüdü sol tarafta yatarken...! şimdi "veda" yanlarım yosun tuttu derimlerime çöken acımın kalın tortusu "koyuya" büründü herşeyim... suskunluğuma "sen" mührü vurdum sesin gitti...yiteceğim... gözlerime düştü cüzzamlı kimsesizliğim... "batan gemimden" kurtarılanlardı gözlerim... "gülüşündü" tek bildiğim... ve gözlerinin cennetini severdim...! meğer teninin yol ayrımındaymış ellerim, kokunuda alıp gidişine çığlık çığlığa can çekişim ve bu gece... gözlerime düştü devasa kimsesizliğim... bakmazsan... öleceğim... *15.03.2o1o* ΔZΓΔ∏ Konu dü$pérésT tarafından (10-21-2010 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir. |
| Bu Mesaj İçin 5 Üye dü$pérésT İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ilk defa teklemeye başladı gidişine bakarken.. ve ilk defa üşüdü sol tarafta yatarken...! yüreğine sağlık (: |
| Terk-i Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (09-11-2010) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Vuuhuuuvv harika |
| RomeoJuliet Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (10-21-2010) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |