![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Düşperest Forumunda Bulunan "Düş" Peşi/nde ► Konusunu Görüntülemektesiniz. ..........seslendim,çıkmadı sesim gözlerimin buğusunda uzaklaşan bir karartı oldun... yutkundum...düğümlendin... ciğerlerimden çekildi sanki nefesim ellerim uzandı ,görmedin... gittikçe...gittin... dizlerimin bağı çözüldü... düş/tü... yüreğim yoluna serildi hıçkırıklarım karıştı gökyüzüne... ne göze alabildim.... ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ..........seslendim,çıkmadı sesim gözlerimin buğusunda uzaklaşan bir karartı oldun... yutkundum...düğümlendin... ciğerlerimden çekildi sanki nefesim ellerim uzandı ,görmedin... gittikçe...gittin... dizlerimin bağı çözüldü...düş/tü... yüreğim yoluna serildi hıçkırıklarım karıştı gökyüzüne... ne göze alabildim.... ne gözümü alabildim....! gittikçe...gittin.... "düş" idim...bittim.... senindir artık kara haberim............. Konu dü$pérésT tarafından (08-31-2010 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir. |
| Bu Mesaj İçin 5 Üye dü$pérésT İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| hayat olgun düş/ün/memi isterken benim çocuksu kurduğum bütün hayallerim... gözlerimdeki sevinç yürüyüp gitti büyüdükçe... ve ellerim titrer oldu her kaybedişte... bırakıp gidenlerim en sevdiğim oyuncaklarım gibi olmadı! yada giymekten zevk aldığım ve giydikçe yırtılan ayakkabılarım gibi değildi hiçbir yar/am yavaş yavaş değil de bir anda yok oldu sahip olduklarım kaybetmek ve bulmak saklambaçta vardı kar taneleri saçlarıma yağardı... ihanet sadece annemin söz verdiği şekeri almayışıydı....! canım sadece düştüğümde yanardı... ● ve küçükken sadece dizlerim kanardı....● |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye dü$pérésT İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| .......ben seni ararken nefesimin her bir deminde araya virgüller koymuş kader , , , , özlem yüreğe ilişsin diye....... Aşk başıboş düşler'de diye "AH" yazdılar ikimize ! ![]() |
| Bu Mesaj İçin 6 Üye dü$pérésT İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
blue2011 (01-15-2011), DipSomaNia (03-20-2011), emir_a (01-05-2011), SerkaN (02-13-2011), Terk-i (09-30-2010) | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| başımı kaldırıp maviye daldığımda teselli cümleleri söylemiyordu artık dilim... "en azından aynı gökyüzü" demedi hiç... hiç en dertli yıldızı seçmedim gecede e/sen rüzgarda kokunu aramamıştım...esen sendin...! gel/en sen... kokum sen...içim/e dolan sen... çıkmaz sokaklarımın duvarları sen... soğuk kaldırım taşlarım, çiçeklerim , boş banklarım... şehrimdeydin...bir şehirde benimleydin... sonra bir bak/tım...şehriNdeydin... benden gittin... ![]() |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye dü$pérésT İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| .....................alışık olmadığım bir veda yaşat bana öyle "ağırıma gitsin" ki... yüreğimdeki ağırlığını unutayım... "çiviye çivi" gerekmiş ya hani şimdi bu bedene senden gelen bir yara daha gerekli...!..................... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |