![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Düşperest Forumunda Bulunan Karabüyü*=*Aşk Konusunu Görüntülemektesiniz. şehrimin ışıkları gözlerinde kaldı... sensizliğim düştü tarihe ve sessizliğine hükmettim ey gece... firar giydirilmiş damlalar gönderdim koynuna görmezlikten geldim "ben" i serseri karanlık sokulurken yanıma korkularla oynaştım...saatlerce... çaresizliğe bürüdüm benliğimi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() şehrimin ışıkları gözlerinde kaldı... sensizliğim düştü tarihe ve sessizliğine hükmettim ey gece... firar giydirilmiş damlalar gönderdim koynuna görmezlikten geldim "ben"i serseri karanlık sokulurken yanıma korkularla oynaştım...saatlerce... çaresizliğe bürüdüm benliğimi gidişinin şerefine aşkın namına yakışır bir kutlama ruhumdaki yanan yüreğimin karşısında şarap rengi acıları yudumladım ışığın vurdu odama...duvarlarıma... köz olma yolunda kıvranan,çıtırdayan gözlerine daldım... karanlıktı yine... sana yakışır şekilde... yanlızlığın en tiz sesiydi ruhumdaki başka renge boyadım gözlerimi kaç gece,ne kadar acı gerek söylemedin ki çentik attım zamanda kalan son boş yere...! şimdi kayıplarla dolu bütün geçmişim... meğer her seçtiğimden vazgeçmişim... deşilmiş yüreğim... yaraya ne gerek öğretmedin ki hangi şarkıda seni düşünmekten vazgeçmeli şimdi? ve hangi rüzgarda tutmalı nefesi...? karanlığında... kara gecede... bu karabüyünün özeti: çaresizliğe kayıtlı bir ruh... yüreğinden kaydı silinmiş bir aşk...! yok ötesi... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 13:42. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |