![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Düşperest Forumunda Bulunan "..." Konusunu Görüntülemektesiniz. Olmuyor bu gidiş böyle... Sıradan oldu. Herkes gibi gidiyorsun her şey iken... Diğerleri gibi susuyorsun... sustun, Y a kendini tuttun ya içine kustun… Başın önünde Hayli yorgun… Bir sebebin olmalıydı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Olmuyor bu gidiş böyle... Sıradan oldu. Herkes gibi gidiyorsun her şey iken... Diğerleri gibi susuyorsun... sustun, Ya kendini tuttun ya içine kustun… Başın önünde Hayli yorgun… Bir sebebin olmalıydı gitmek için. Geçerli yada artık geçmeyen…!! Mazeret bile yeterdi Bahaneler, Palavralar sıralamalıydın dizi dizi... Öncekiler gibi… Sıkıldım de mesela... Bu heyecandan sıkıldım,az geldi de. Yetmedi…yetinemedim… Yada yetiremedin de Daha büyük şeyler gerekti de Aşkı bilmediğimi söyle Bilmezlik damgası yapıştır giderayak Suçla mesela Anlamadan yargıla…hüküm ver hatta… Kır kalemimi,yak gemileri Bir iftiram olsun güzelim sesinden gelen Nutkum tutulsun…!!! Senden beklemeyeyim Derbeni vurda git uzatmalarında... Camı çerçeveyi indireyim ardına, Küfürler savurayım bağıra çağıra... Ağlayayım doyasıya... Karış hıçkırıklarıma... Gözyaşım ol mesela... yeniden sevdim de yada... olmayacaktı ama oldu de söyleyeme...gözlerin bile gevelesin olan biteni... soğuk soğuk terle. yada rahat ol yüzüme bak yine... bitti de...başkası var de... daha kapıdan çıkmadan "başka" ol karşımda başkaldırın olsun...isyanın... alnını kırıştır,gözlerine alev yükle suçlu ve güçlü git... bir payın olsun kendine çıkardığın haklılıktan yana... kapının sesini zihnime kazı,çarp git mesela... yada bir sebep bekle... kıyama...gideme... hala saygın olsun aşka ama bir açık ara... bas git gördüğün anda... "kıy" biranda... bir seçenek daha oyundu de mesela sen beni çok sevdin ama ben zerre hissetmedim de ! senin beni görünce nabzın hızlanırken benim için saatler asırdı de istemedim de... sonunda ödül vardı de... kazandım de....kaza/nmış ol... beddualarıma yaldız ol... gözlerimi kapatayım giderken saklambaç oyunu son olsun mesela... ayrılığa saklanalım... sen hiç çıkama... ben gözlerimi hiç açamayayım....! yada tut omuzlarımdan yüzündeki belirsizlik canımı acıtsın al,oturt karşına olmadı de...ol(a)madık de... uğraştım...HAK şahittir de... anlaşalım de... anla(ma)yım...anlayayım hatta ama anlaşmayalım...(!) ama şimdi böyle gürültülü susma... anlasana...! canım acıyor... sessizliğin her saat başı "gidiş" çalıyor... tarih *son* bahar ... *başlığı kendi isteğimle koymuyorum... bu 'o giderken' yazdığım bir yazı... sonumuzun yazısı... başı olmasın...! |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye dü$pérésT İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |