![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Düşperest Forumunda Bulunan Kaç Kişilik Gidiyorsun….? Konusunu Görüntülemektesiniz. Kalan olamıyorsan giden ol.bir şeyi bari tam yap en adice giden sen ol... Beceremedin… Aşk yürek işiydi sevgili. ne yürekli olabildin,ne yüreğine alabildin… Doldur şimdi bedenini korkaklığınla Demir parmaklıklar indir ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kalan olamıyorsan giden ol.bir şeyi bari tam yap en adice giden sen ol... Beceremedin… Aşk yürek işiydi sevgili. ne yürekli olabildin,ne yüreğine alabildin… Doldur şimdi bedenini korkaklığınla Demir parmaklıklar indir her bir hücrene Esir al içinden geçen tüm sesleri Bir kerede gerçekten ol… Gerçekten üzülme istemiyorum…benim adıma üzülmüş gibi de yapma… Gerçekten bir şey yap ve gerçekçi git… Gözlerim yakana yapışmadan dön sırtını artık bu kanadı kırık aşka Hazırladığın hiçbir şeyi söyleme Varsın buda böyle olsun Benzemesin hiçbir filme… Mutlu sonlarda romanlarda kalsın Bizim kahramanlarımız yenilsin hayata… Lazım değil iyi niyetlerin…lüzumu yok dileklerininde Götürebildiğin her şeyi götür yanında Merak etme… Alamadığın çığlıklar zaten düğüm boğazımda…. Sen beni yufka yürekli tanıdın Her şeye zırlayan,hele ayrılıklara…hiç dayanamayan… Ama bak ayakta durabiliyorum hala… Dayanabiliyorum köşemden gidişine bakmaya… Şimdilik… Sonbahar kaçkını bir ayrılık kurguladın İçinde gitmeler ve bitmeler olan Ne öncesi ne sonrası….sadece sonuna nokta konan… Gitme diyemem sana….sözüm düşerse yanarız… söze rağmen gidersen… yanarım… ama söylesene… her gecegözlerinde uyuduğum hangi tendi avuçlarını dudaklarımla kokladığım hangi sıcaklıktı aşk hangi aşktı hangi yüzündü gördüğüm sevdiğim adam mı şimdi arkasından sövdüğüm…!? kapıyı çek git oldu mu… açık kalırsa dönmeni beklerim… biliyorum… kokun el ayak çekerken ben hala bir soruya cevap arıyorum… Kaç kişilik gidiyorsun...? Konu dü$pérésT tarafından (01-22-2011 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir. |
| dü$pérésT Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (01-24-2011) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
çok güzel...
|
| neznez25 Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (01-28-2011) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
süper olmuş...emeğine sağlık
|
| blue2011 Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| her gecegözlerinde uyuduğum hangi tendi avuçlarını dudaklarımla kokladığım hangi sıcaklıktı aşk hangi aşktı hangi yüzündü gördüğüm .................................................. .................................. Eyvallah =)) |
| emir_a Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |