![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Düşperest Forumunda Bulunan Kalırsan "Terk" ,Gidersen "Aşk" Olur... Konusunu Görüntülemektesiniz. 『 ...Özü yalan,görüntüsü aşk olan birine... 』 .......giderken düşünülmeliydi dönüşler. bitirirken başlangıçların hesabı yapılmalıydı mesela...Ki genelde başta yapılan hesap tutmazdı 'karşı'yı... Gittiğin günün tarihini geçmişime etiketlemişken ben,yeniden insanların arasına salıp ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() 『...Özü yalan,görüntüsü aşk olan birine...』 .......giderken düşünülmeliydi dönüşler. bitirirken başlangıçların hesabı yapılmalıydı mesela...Ki genelde başta yapılan hesap tutmazdı 'karşı'yı... Gittiğin günün tarihini geçmişime etiketlemişken ben,yeniden insanların arasına salıp boş boş yürüyüp hayatın devam ettiğini kabul etmişken, 'gitti...TERKETTİM...' diyebilmişken... Ve en önemlisi de sana olan hislerimi sevgiyle nefret arası bir yere sıkıştırabilmişken...... Geri dönüş yanlışları yapma bana ne olur... Tamam git...Senin gerekçe saydığın tüm saçma bozmaların doğru olsun. Beni sana soranlara istediğin kötüyü say...Aşkı soranlara olmadı de...buz ol,haklı ol,galip ol.... Ama geri dönüpte gülünç olma... Aşkı güldürme kendine uçurum... Zaten seninle geçen senelerimi silmek çok zamanımı alacak...Bana ait eşyalarda bile seni hatırlamamaya çalışmak yeterince ağır...Madem bu hayatta yanlız bırakma kararını verdin,bana yaşatmayı seçtin....Bari bir iyilik yap...Kaybol dünyam'dan..! Girişleri zorlamadan... aslına bakarsan herşey güzeldi sevgili...herşeyi güzel görmüştüm sevgide...üstelik sana rağmen (!) Aşka bırakmıştım kendimi...Kapatmıştım gözlerimi...Ve yok oldun tamda o anda... Bundan sonra git...Dönsen de git....Döndün...Ama git...Faydası yok artıksözüm ona pişmanlığının...Farkındayım zararıma bir uğurlayış bu seni...İyi gelmeyeceğini de biliyorum...Ama aşkta sebat edemiyorsan terk'te sabit olacaksın sevgili...!!! dönüşler söyleme bana araladığın kapıdan...Sorduğun 3 soruyuda kapatıyorum...! --eskisi gibi olamazmıyız...? *-ASLA... --Tekrar deneyelim...? *-YANILTTIN... --Kalmak istiyorum...?! GİT. Anla artık...Canımdan can kopuyor ağzımdan çıkan her sözde...Zaten zorlanıyorum...Zaten titriyor ellerim...Zaten sırf inan diye o güzel gözlerinin taa içine 'git' demek ölüm gibi... Karar verebilmişken kaybol artık... yoksa göz çukurlarımdan 'gitme'ler ha düştü ha düşecek... sende alışırsın bi zaman...Unutmasan da alışırsın...Ve zaten zaman unutturmaz avutur... Ve yaşarsın ayrılınca da...Mutlu ol tamam mı...? Aşkın en güzeli bile güzel değildir senden... ama sevda uğurlamaktır bazen....ღ .... |
| dü$pérésT Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (05-11-2011) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| göz çukurlarımdan 'gitme'ler ha düştü ha düşecek... .................................................. .............. Eyvallah ustaa.. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |