![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Forum Kuralları - Üyelerin Bilmesi Gerekenler Kategorisinde ve Duyurular Forumunda Bulunan Konu Başlıkları Hakkında Konusunu Görüntülemektesiniz. Sevgili Üyelerimiz, Daha kaliteli, Daha anlaşılır ve düzenli, Daha güzel bir imaj, ve farklılık göstere bilmemiz için konu başlıklarına, özelliklede konu içeriği ve görünümüne önem vermeliyiz. ÖRNEK Konu Başlıklarını >> ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sevgili Üyelerimiz, Daha kaliteli, Daha anlaşılır ve düzenli, Daha güzel bir imaj, ve farklılık göstere bilmemiz için konu başlıklarına, özelliklede konu içeriği ve görünümüne önem vermeliyiz. ÖRNEK Konu Başlıklarını >> Türkiye Bunları Konuştu << Konu F L y tarafından (04-04-2009 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir. |
| Bu Mesaj İçin 17 Üye CeLebRindaL İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Görüyorum ki, pek uyan arkadaşımız yok.. Daha dikkatli olabilir miyiz lütfen ? + Daha güzel ve daha açık bir TÜRKÇE ile yazalım arkadaşlar.. |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (12-16-2010) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| değinmek istediğim bir konuydu,teşekkürler hatırlattığın için... bazen 8-10 mesaj başlığı düzeltiyorum...öyle oluyor ki yorulduğumu hissediyorum... düzenlemelerin sebep kısmında yapılan yanlışlığı söylediğim halde aynı üye aynı şeye devam ediyor... lütfen uyarıları dikkate alın arkadaşlar.... eğer uyarı almakta ısrar edilirse bu uyarılar cezaya dönecektir... evet bu site bizim ve biz bir aileyiz... daha uzun soluklu olmamız ve kalitemizi korumamız için prensiplerimize birlikte saygı duyup birlikte uymamız lazım... |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
hala bu konunun dikkate alınmadığını görüyorum... sürekli başlığını düzenlemek zorunda kaldığım konular açıyorsunuz... ve hep belirli kişiler... bakın arkadaşlar örnek veriyorum... bir istanbul masalı değil Bir İstanbul Masalı bugün hava çok güzel değil Bugün Hava Çok Güzel . . . . umarım yeterli olmuştur... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |