![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan GönüL Sayfam.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Eskimiş,unutulmuş…nostaljik şarkıların notasısın dudağımda… Herkes unutmuş seni..herkes atmış bi kenara ! Yıllar, yıllar unutturmuş… Sen hala kulağımda çalan eski bir şarkısın… Sesi yüreğimi acıtan..kanatan..Gözlerimi uzaklara saptıran ! Beni çileden çıkaran..acıtan ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Eskimiş,unutulmuş…nostaljik şarkıların notasısın dudağımda… Herkes unutmuş seni..herkes atmış bi kenara ! Yıllar, yıllar unutturmuş… Sen hala kulağımda çalan eski bir şarkısın… Sesi yüreğimi acıtan..kanatan..Gözlerimi uzaklara saptıran ! Beni çileden çıkaran..acıtan canımı… Hala; bende bitmek tükenmek bilmeyen şarkısın…Şarkımsın… Bitmeyecek ve gözlerimden yaşlar boşalacak, Yüreğim ellerim titreyecek… Vazgeçmeyecek qönlüm nostaljik şarkılardan.. Unutmayacak … Yoktun yanımda..geceler sensiz ağladı , Yoktun yanımda,içimde,kulağımda eskimeyen bir şarkı, Bütün evren dinliyordu… Birden boşaldı ağlarcasına gökyüzü ! Şarkı sonrası ; hüzün,yalnızlık,özlem çökmüştü notaların üstüne… Herkes silmiş…herkes unutmuş,herkes atmış bi kenera; Tozlu eskimiş,yırtık nota sayfalarını… Yoktun yanımda… Ben ; Yırtılan unutulan bi kenara atılan,eskimiş notalarla baş başa… Gözyaşlarım sırdaşım,dostum… Çaresizliğimdi gözyaşım..İsyanım ! Herkes unutmuş seni…Herkes atmış bi kenara ! Yıllar, yıllar unutturmuş… Sen hala dudağımda eskimeyen notamsın… Başka şarkılar dolduramıyor yerini..teselli etmiyor, Unutturmuyor ! Paramparça olmuş notalar…suçlu ben değilim… Ellerim benliğim parçalayamazdı,yırtıp atamazdı..Hayır, yapamazdım…. Yırtıp atamazdım,sökemezdim gönül sayfamdan…yapamazdım ! Unutturmaya çalışıyor zaman… Teselli etmeye çalışıyor yad eller… Darmadağın ediyor beni; paramparça görmek notaları Çaresi yok hastalığımın...çaresi yok yırtılan gönül sayfamın.. Belli ki cezalandırıyor evren beni ; Belli ki uzaklaştırmaya çalışıyor seni… Ne fayda..ne çare..Ne acı !!! Sen hala dudağımda eskimeyen notamsın… Bende bitmeyecek Sevdamsın… !!! Eskimiş unutulmuş..tarihi geçmiş şarkılarımsın… Bitmeyeceksin bende…Unutulmayacaksın ! Herkes unutmuş baksana,herkes silmiş,herkes atmış bi kenara… Bana ne diyor? Aldırmıyor hiç kimse…. Sen şarkısın bende..sen notamsın! Canımı yakan,acıtan…Sen hep sevdiğimsin, Herkes unuttu seni,herkes attı… Bendim atamayan,unutamayan seni..! Bendim eskimiş şarkılara sevdalı olan… Sen hala bende bitmeyecek olan tutkunsum…Şarkılarımsın ! Eskimiş unutulmuş..Nostaljik şarkıların notasısın dudağımda Herkes unutmuş seni,herkes atmış bi kenara… Ben atamadım ben unutamadım Ben silemedim notaların sesini yüreğimden…. Ben yırtıp atamadım gönül sayfamdan !!! Konu FdLya tarafından (10-13-2009 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir. |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Zeynep (10-12-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |