![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Ebru Forumunda Bulunan On Yedi oLdum Baba,On yedi.. Konusunu Görüntülemektesiniz. On yedi oldum baba.. on yedi oldum … Minik kızın büyüdü.. ağlar oldu artık ! Minik kızın sevdi baba, sevdi; Bırakıp gitti sevdiği… Ben hayata küstüm … Gecelerce ağladım .. ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| On yedi oldum baba.. on yedi oldum … Minik kızın büyüdü.. ağlar oldu artık ! Minik kızın sevdi baba, sevdi; Bırakıp gitti sevdiği… Ben hayata küstüm … Gecelerce ağladım .. şiirler yazdım ! On yedi oldum baba.. On yedi oldum …. Bu kadar yük biner mi insanın omzuna bu yaşta ? Bu kadar çok sever mi insan delice ? Bu kadar çok hata yapar mı ? Bi insan bu kadar çok özler mi ? Ben özlüyorum baba , minik kızın özlüyor ! Vefasızı, vicdansızı, gideni, terk edeni … Bu feryatlar, bu şiirler, bu beddualar onun için … Onun için !!! On yedi oldum baba, on yedi oldum ! Büyüdüm.. Omzuma taşıyamıyacağım yükler aldım , Sevdim.. aşık oldum baba, aşık ! Düştüm.. doğruldum.. ve tekrar aynı sahne ! Gece oldu, yine isyanlar kapladı her yanı , Gözyaşına dönüştü aniden gülüşlerim … Hayattan bir payda ben kaptım… Düştüm.. doğruldum.. yenildim.. yendim.. ağladım … Ve, tekrar.. tekrar… tekrar …. Öğrendim baba, öğrendim hayatı, insanları Sevmenin, sevginin bedelinin bu kadar ağır oluşunu ! Öğrendim…. Öğrendim sevsem de onu yanımda tutamıyacağımı Zorla kendime bağlayamıyacağımı, kendimi sevdiremiyeceğimi Anladım, anladım baba !!! Biliyor musun baba; on yedi oldum … Miniğin büyüdü baba … Ağlar oldu artık geceler boyu …! ßiliyorum baba; insanlar hatalarıyla var bu dünyada… zaman zaman inişler çıkışlar, terk edilişler yaşıyor insan… ve ben daha küçüğüm ; biliyorum yaşayacağım çok şey var hayatta ! Bunlar hayatın, hayatımın bir bölümü… Daha çok inişler, çıkışlar yaşayacağım, biliyorum… ama ben on yedi oldum… Biraz daha büyüdüm, biraz daha kendime geldim …!! |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Elem (10-12-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |